کد خبر: ۱۰۱۳۲۵۲
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵

۱۰۰۰ نیروی گارد ملی به دستور ترامپ در لوئیزیانا مستقر خواهند شد

واشنگتن پست گزارش داد دولت ترامپ در نظر دارد هزار نیروی گارد ملی را در لوئیزیانا مستقر کند.
۱۰۰۰ نیروی گارد ملی به دستور ترامپ در لوئیزیانا مستقر خواهند شد
آفتاب‌‌نیوز :

واشنگتن پست با استناد به اسنادی که از پنتاگون بدست آورده، گزارش داد دولت آمریکا طرحی را برای استقرار ۱۰۰۰ نیروی گارد ملی در لوئیزیانا برای عملیات اجرای قانون در مراکز شهری این ایالت در نظر گرفته است. 

براساس این گزارش، شمار زیادی از ساکنان لوئیزیانا در گفت‌و‌گو با رویترز اظهار کردند که این اقدام ترامپ، بیش از آنکه راهکاری برای مبارزه با جرم و جنایت باشد، یک ترفند سیاسی و راهی برای ترامپ به منظور کاستن از اثر انتقادات در این باره است که رئیس جمهور تنها شهر‌های تحت کنترل دموکرات‌ها را هدف قرار داده است.

سخنگوی پنتاگون به جزئیات بیشتری درباره این اسناد اشاره نکرد، اما اظهار کرد اسناد فاش شده، نباید به عنوان یک موضوع سیاسی تفسیر شود. ما درباره این طرح‌ها در اسناد درز کرده، پیش از تصمیم گیری، صحبت نخواهیم کرد.

در گزارش واشنگتن پست آمده است در این اسناد گفته شده که این طرح به ارتش اجازه می‌دهد تا ماموریت‌های قانونی را در شهر‌هایی مانند نیواورلئان و باتون روژ تکمیل کند.

علاوه بر این، در این طرح تحرک این نیرو‌ها تا تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۶ خواهد بود گرچه تاریخ دقیقی برای شروع این عملیات مشخص نشده است.

همچنین در این اسناد، پیش نویس یادداشتی بدون امضا و بدون تاریخ از پیت هگست وزیر دفاع برای پام باندی دادستان کل آمریکا و کریستی نوم وزیر امنیت داخلی وجود دارد که در آن بر مزیت منحصر‌به‌فرد رویکرد پیشنهادی پنتاگون برای اجرای قانون در لوئیزیانا تاکید شده است.

براساس گزارش واشنگتن پست، این پیشنهاد به درخواست جف لندری فرماندار جمهوری خواه لوئیزیانا ارائه شده، اما توسط مقامات قدرال یا ایالتی تایید نشده است.

به علاوه، طرح پنتاگون برای لوئیزیانا نشان می‌دهد یک عملیات قوی در دست بررسی است و نیرو‌های گارد ملی مکمل حضور ماموران اجرای قانون در محله‌های جرم خیز خواهند بود. آنها همچنین با ارائه حمایت لجستیکی و ارتباطی در زمینه مقابله با مواد مخدر به مقامات محلی کمک خواهند کرد.

این در حالی است که چند روز پیش دونالد ترامپ اعلام کرد که نیرو‌های گارد ملی را برای مبارزه با جرم و جنایت به شهر ممفیس در ایالت تنسی اعزام خواهد کرد.

ترامپ خاطرنشان کرد ممکن است نیرو‌های فدرال را به نیواورلئان نیز اعزام کند. این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا بار‌ها تهدید کرده که نیرو‌های گارد ملی را به شیکاگو اعزام می‌کند، اما تاکنون این کار را انجام نداده است و این نیرو‌ها در حال حاضر در داخل و حومه لس آنجلس و ناحیه کلمبیا مستقر هستند.

چند روز قبل شهردار شیکاگو در مخالفت با اعزام نیرو‌های گارد ملی به این شهر، گفت: ترامپ به شهر ما نیرو نفرستد، ما با نیرو‌های گارد ملی همکاری نمی‌کنیم.

هنوز مشخص نیست که ترامپ با استفاده از چه قدرتی و با کدام صلاحیت، نیرو‌های گارد ملی را به شهر‌های مختلف اعزام می‌کند.

در همین حال چند روز قبل، چندین هزار تظاهرات کننده در شهر شیکاگو در اعتراض به تهدیدات رئیس جمهور آمریکا برای اعزام گسترده ماموران مهاجرتی، در کنار برج ترامپ تظاهرات کردند.

لحن تهدید آمیز ترامپ برای جنگ علیه یک شهر آمریکایی، درحالی است که رئیس جمهور آمریکا پیش از این در راستای سیاست‌های ضد مهاجرتی خود گارد ملی را در لس‌آنجلس و واشنگتن دی‌سی مستقر کرده است.

به علاوه، هزاران نفر از ساکنان شهر «واشنگتن دی‌سی»، پایتخت آمریکا طی تظاهراتی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده خواستند به استقرار نیرو‌های گارد ملی در خیابان‌های پایتخت خاتمه دهد.

حاضران در این تظاهرات شامل مهاجران بدون مدرک قانونی اقامت و حامیان فلسطین بودند که شعار‌هایی در انتقاد از ترامپ سر دادند و پلاکارد‌هایی با مضامینی همچون «ترامپ باید همین حالا برود»، «واشنگتن دی‌سی را آزاد کنید» حمل کردند.

ترامپ ماه گذشته گفت که هدف از استقرار این نیرو‌ها برقراری مجدد قانون، نظم و امنیت عمومی است. او مدعی شد که جرم و جنایت شهر را فرا گرفته است، در حالی که آمار‌ها نشان می‌دهد که میزان جرم و جنایت به پایین‌ترین حد خود در ۳۰ سال گذشته رسیده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین