کد خبر: ۱۰۱۳۴۶۲
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

مصطفی کواکبیان در پرونده کاترین شکدم مجرم شناخته شد

هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی، مصطفی کواکبیان را در پرونده مرتبط با ادعاهای «ارتباط جنسی کاترین شکدم» مجرم شناخت.
مصطفی کواکبیان در پرونده کاترین شکدم مجرم شناخته شد
آفتاب‌‌نیوز :

اکبر نصراللهی، سخنگوی دادگاه هیئت منصفه سیاسی و مطبوعاتی، اظهار کرد: در جلسه امروز، آقایان مصطفی کواکبیان و دانیال حاجی‌ابوالحسن معمار (مدیرمسئول همشهری‌آنلاین) به اتهام اشاعه منکرات، نشر اکاذیب و انتشار اخبار نادرست درباره موضوع «کاترین شکدم»، از سوی هیئت منصفه مجرم شناخته شدند و مستحق تخفیف هم دانسته نشدند.

وی بیان کرد: کواکبیان در گفت‌وگو با برنامه «سمپاشی» در سایت همشهری‌آنلاین، بار دیگر ادعاهای پیشین خود را مطرح کرد و مدعی شد شکدم هشت سال در ایران بوده است نه 18 روز، در برنامه‌های مختلف حضور داشته و حتی خود از صد مورد صیغه سخن گفته است. او همچنین در دفاعیات خود ادعا کرد که «براساس اطلاعیه هتل رمیس، فرزندان یکی از مسئولان چهار شب با شکدم در این هتل بوده‌اند». کواکبیان بخشی از استنادهایش را نیز به محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی نسبت داد، اما پاسخ‌های همان ابزار در بررسی هیئت منصفه نامعتبر تشخیص داده شد.

سخنگوی هیئت منصفه در ادامه افزود: پرونده آقای ابوالفضل ظهره‌وند، نماینده مجلس، و عطا بهرامی، مدیرمسئول پایگاه خبری «تحریریه» نیز با موضوع نشر مطالب خلاف واقع، به دنبال شکایت معاون فرهنگ و ارتباطات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و همچنین اعلام جرم معاون دادستان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته نصراللهی، ظهره‌وند در دفاعیات خود اعلام کرده که اطلاعات ارائه‌شده دقیق و کارشناسی نبوده و از کدورت پیش‌آمده طلب حلالیت کرده است. پس از استماع دفاعیات، هیئت منصفه هر دو متهم این پرونده را مجرم ندانست.

وی اضافه کرد: در جلسه امروز همچنین اتهامات مدیران مسئول نشریه «دانشمند» و پایگاه خبری «خط بازار» مطرح شد. در این بررسی، هیئت منصفه علی خطیبی (مدیرمسئول دانشمند) را تبرئه کرد، اما مرتضی مصطفوی (مدیرمسئول خط بازار) را مجرم شناخت و او را مستحق تخفیف دانست.

نصراللهی در پایان خاطرنشان کرد: احکام نهایی این پرونده‌ها در دادگاه به ریاست قاضی ترابی گل‌سفید، رئیس شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران صادر خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین