کد خبر: ۱۰۱۵۳۰۳
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶

شکایت ایران خودرو از تعزیرات در دادسرای کارکنان دولت رد شد

دادسرای کارکنان دولت، شکایت ایران خودرو از سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی به اتهام افترا و نشر اکاذیب را رد کرد.
شکایت ایران خودرو از تعزیرات در دادسرای کارکنان دولت رد شد
آفتاب‌‌نیوز :

پس از اعلام گرانفروشی ۸۰۰ میلیارد تومانی، روز هفدهم شهریور ایران خودرو در عرضه خودرو‌های تولیدی توسط سازمان تعزیرات، این شرکت از یاسر رایگانی سخنگو و مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات به دلیل افترا و نشر اکاذیب در دادسرای کارکنان دولت شکایت کرد. 

با گذشت حدود ۳ هفته از احضار مدیر روابط عمومی تعزیرات به دادسرای کارکنان دولت و رسیدگی به شکایت ایران خودرو، بازپرس پرونده شکایت ایران خودرو را وارد ندانست و قرار منع تعقیب سخنگوی سازمان تعزیرات را درباره اتهام افترا و نشر اکاذیب صادر کرد.

ایران خودرو ظرف مدت ۱۰ روز می‌تواند در دادگاه کیفری ۲ تهران به رأی صادره اعتراض کند.

گفتنی است پیش از این، سازمان تعزیرات حکومتی شرکت ایران خودرو را با توجه به احراز و اثبات گران‌فروشی، به میزان یک هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم کرده است.

براساس این رأی افزایش قیمت برای محصولات ایران خودرو حداکثر ۱۵% نسبت به نرخ‌های قبلی لحاظ و مازاد آن به عنوام گران فروشی محاسبه می‌شود. همچنین عادل پیرمحمدی، مدیرعامل این شرکت به دو ماه برکناری از سمت خود و اعضای هیئت مدیره این شرکت، آقایان جمشید ایمانی، یوسف الهی شکیب، عبداله سلطانی ثانی و مرتضی شفیعی منفرداً به یک ماه برکناری از سمت خود محکوم شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین