کد خبر: ۱۰۱۶۲۰۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰

دنباله «سیمپسون‌ها» پس از سال‌ها انتظار در راه است

پس از سال‌ها شایعه و انتظار، خبر ساخت دنباله «فیلم سیمپسون‌ها» دوباره جدی شده است؛ اثری که نسخه نخست آن در سال ۲۰۰۷ با فروش خیره‌کننده در گیشه جهانی جایگاه خود را تثبیت کرد. حالا خالق سریال، مت سلمن، می‌گوید حضور در پلتفرم‌های استریم مثل دیزنی‌پلاس، هم روح تازه‌ای به این مجموعه داده و هم نسل جدیدی از مخاطبان را به جهان سیمپسون‌ها پیوند زده است.
دنباله «سیمپسون‌ها» پس از سال‌ها انتظار در راه است
آفتاب‌‌نیوز :

 فیلم بلند «فیلم سیمپسون‌ها» در ژوئیه ۲۰۰۷ اکران شد و با موفقیت تجاری چشمگیری همراه بود؛ این فیلم با بودجه‌ای ۷۵ میلیون دلاری، ۵۳۶ میلیون دلار در گیشه جهانی فروخت.

این اثر به کارگردانی دیوید سیلورمن، از اعضای باسابقه سریال، داستانی را روایت می‌کرد که در آن شهر اسپرینگفیلد پس از آن‌که هومر به طور اتفاقی دریاچه شهر را آلوده می‌کند، زیر یک گنبد شیشه‌ای عظیم محصور می‌شود. ساخت دنباله این فیلم سال‌هاست که مطرح شده، اما تاکنون هیچ چیز به نتیجه نرسیده بود، البته تا امروز.

پس از ده‌ها فصل و یک فیلم از زمان آغاز پخش سریال در سال ۱۹۸۹، مت سلمن، خالق «سیمپسون‌ها»، می‌گوید استریمینگ نه تنها به این مجموعه کمک کرده تا در گفت‌و‌گو‌های فرهنگی همچنان مرتبط باقی بماند، بلکه باعث جذب طرفداران جدید هم شده است.

او تابستان امسال در گفت‌وگویی با ورایتی توضیح داد: «حالا به جای این‌که بچه‌ها فقط بعدازظهر‌ها آن را از تلویزیون محلی ببینند، می‌توانند همه قسمت‌ها را تماشا کنند، هر وقت بخواهند، همه‌اش، تمام روز، برای همیشه. بودن روی دیزنی‌پلاس تا حدی برای ما مثل یک نیروبخش بوده است. نه این‌که فکر کنیم نیاز به تجدید نیرو داشتیم، اما قدردانش هستیم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین