پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۱۶۶۹۱
۱۰:۴۴
۱۴۰۴/۰۷/۱۳

واکنش اماراتی‌ها به مصدومیت شدید سردار آزمون

واکنش اماراتی‌ها به مصدومیت شدید سردار آزمون
سردار آزمون که به تازگی مصدومیت قبلی را پشت سر گذاشته بود و به شرایط بازی رسیده بود، دوباره با یک آسیب‌دیدگی شدید روبه‌رو شد.
۱۰:۴۴
۱۴۰۴/۰۷/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،

سردار آزمون مهاجم ایرانی شباب الاهلی، در تمرین این تیم به‌شدت مصدوم و راهی بیمارستان شد. مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به دلیل شکستگی نازک‌نی چند ماهی دور از میادین خواهد بود. رسانه‌های اماراتی به خبر آسیب‌دیدگی سردار آزمون واکنش نشان داده و از بدشانسی بزرگ باشگاه شباب الاهلی خبر دادند؛ چرا دوری این بازیکن ایرانی از میادین طولانی‌مدت است.

روزنامه الامارات الیوم با تیتر «آسیب سردار آزمون شدید است»، نوشت: مهاجم تاثیرگذار شباب الاهلی از ناحیه ساق پا دچار شکستگی و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد. زمان دوری او از میادین طولانی است؛ به طوری که او تا چهارماه نمی‌تواند تیمش را همراهی کند.

این روزنامه اماراتی در ادامه نوشت: آسیب‌دیدگی سردار آزمون در زمان بسیار بدی رخ داده است؛ چرا که فصل نقل و انتقالات تابستانی به پایان رسیده است و باشگاه شباب الاهلی نمی‌تواند جایگزینی شایسته برای او پیداکند.

آزمون فصل بسیار خوبی را با شباب الاهلی پشت سر گذاشت و توانست در نخستین فصل حضورش در این تیم چهار جام را کسب کند و عنوان بهترین بازیکن فصل را هم به دست آورد اما در فصل جاری بیشتر بازی‌ها را به خاطر مصدومیت از دست داد و در حالی که به‌تازگی به شرایط بازی رسیده بود با این آسیب‌دیدگی شدید مواجه شد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سردار آزمون
ارسال پیام
captcha