کد خبر: ۱۰۱۷۰۹۵
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲

آقای شادمهر عقیلی! کاش خاطرات ما را نابود نکنی

شب گذشته شادمهر عقیلی، خواننده باسابقه پاپ، قطعه جدید خود با نام «ممنون» را منتشر کرد؛ اما انتشار این آهنگ با واکنش‌های منفی گسترده‌ای از سوی کاربران روبه‌رو شد.
آقای شادمهر عقیلی! کاش خاطرات ما را نابود نکنی
آفتاب‌‌نیوز :

شب گذشته شادمهر عقیلی، خواننده باسابقه پاپ، قطعه جدید خود با نام «ممنون» را منتشر کرد؛ اما انتشار این آهنگ با واکنش‌های منفی گسترده‌ای از سوی کاربران روبه‌رو شد. بسیاری از کاربران در فضای مجازی، این اثر را نشانه‌ای از افت محسوس کیفیت کار‌های عقیلی در سال‌های اخیر دانستند و از او انتقاد کردند.

یکی از کاربران به نام مجید در توییتر نوشت: «شادمهر عقیلی نمونه بارز سقوط یک هنرمند از عرش به فرش هستش. حجم سخیف بودن آهنگ آخرش اون‌قدر زیاد بود که رومون نمی‌شه بگیم یه روزی طرفدارش بودیم. کاش همراه ابی توام خداحافظی می‌کردی و تصویر آهنگای قدیمیت رو خراب نمی‌کردی، مرد.»

منتقدان معتقدند شادمهر، که زمانی با آثاری نظیر "تقدیر" و "پر پرواز" طرفداران بی‌شمار داشت، در سال‌های اخیر مسیر هنری‌اش را به‌طور محسوسی از آن روز‌های درخشان دور کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین