پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۱۷۱۴۰
۱۴:۱۸
۱۴۰۴/۰۷/۱۵

پنج رهبر اپوزیسیون گرجستان به تلاش برای کودتا متهم شدند

پنج رهبر اپوزیسیون گرجستان به تلاش برای کودتا متهم شدند
سیستم قضایی گرجستان چند نفر از سران مخالفان دولت را به تلاش برای سرنگونی دولت متهم کرد.
۱۴:۱۸
۱۴۰۴/۰۷/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

الجزیره نوشت: پس از اعتراضات روز شنبه که به درگیری بین پلیس و تظاهرکنندگان در تفلیس، پایتخت گرجستان منجر شد دادستان‌های این کشور پنج نفر از رهبران اپوزیسیون را به تلاش برای سرنگونی دولت متهم کردند. همزمان وزارت کشور اعلام کرد ۱۳ نفر در ارتباط با این ناآرامی‌ها دستگیر شده‌اند.

اعتراضات در کشور ۳/۷ میلیون نفری گرستان از اقمار شوروی سابق پس از تحریم انتخابات توسط گروه‌های عمده مخالف شروع شد. مخالفان تهدید کرده‌اند به دنبال انقلاب آرام و مسالمت آمیز برای سرنگونی دولت طرفدار روسیه هستند. باوجود تاکید بر صلح آمیز بودن اعتراضات، تظاهرات در روز شنبه پس از آن به خشونت کشیده شده که عده‌ای مخالفان در صدد برآمدند وارد پارلمان شوند که با واکنش خشن پلیس مواجه شدند.

در میان دستگیرشدگان، پاتا بورچولادزه، خواننده اپرا و فعال مشهور جهانی حضور دارد. اگر اتهامات این افراد ثابت شود به ۹ سال زندان محکوم خواهند شد.

 

منبع: شفقنا
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گرجستان کودتا
ارسال پیام
captcha