کد خبر: ۱۰۱۷۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸

وزیر نیرو: مشکل کمبود برق به زودی برطرف ‌می‌شود

وزیر نیرو با اشاره به تلاش‌های در دست اقدام برای رفع مشکل کمبود برق در کشور، از حل این معضل با توجه به افزایش ظرفیت تولید برق خبر داد.
وزیر نیرو: مشکل کمبود برق به زودی برطرف ‌می‌شود
آفتاب‌‌نیوز :

عباس علی آبادی در حاشیه نشست ویژه بررسی مشکلات آب و برق شهرستان گرمسار در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته ظرفیت تولید برق در کشور به صورت مستمر در حال افزایش است.

وی با اشاره به افتتاح نیروگاه‌های خورشیدی در کشور عنوان کرد: به زودی ۳۰۰ مگاوات جدید به ظرفیت تولید برق در کشور افزوده می‌شود.

وزیر نیرو از برنامه‌ریزی برای شتاب در افزایش ظرفیت تولید برق در کشور خبر داده عنوان کرد: امیدواریم با افزایش ماهانه ۸۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق در کشور مشکل قطع برق به طور کامل رفع شود. 

علی آبادی همچنین صرفه‌جویی در مصرف برق را شرط اساسی حل مشکل کمبود برق در کشور عنوان و تصریح کرد: مردم نیز باید برای مهم همراهی ویژه‌ای داشته باشند.

وی از اتخاذ تصمیمات ویژه برای برخورد با مشترکان پرمصرف آب و برق در کشور خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین