بخشی از این انگورها برای تهیه شیره انگور استفاده میشوند، بخشی برای تولید کشمش انگوری و بخشی دیگر از این محصول برای تهیهی کَلفَرینی (یا دوشاب سفت) استفاده میشود.
در نهایت، انگور و فرآوردههای آن پس از آمادهسازی، به کارخانهها منتقل شده و در آنجا شستوشو، پاکسازی و بستهبندی میشوند. میتوان گفت پشت عملیات برداشت انگور و تبدیل آنها به شیره، کشمش یا کلفرینی تجربه چند نسل از کشاورزان خوابیده است، از سوی دیگر از نگاه مردم بومی منطقه، این رسم و حضور هر خانواده در یکی از مزارع برای چیدن انگور به آئینی در این منطقه از استان قزوین تبدیل شده است.