پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۱:۱۴
کد خبر:۱۰۲۱۶۷۱
۱۵:۵۳
۱۴۰۴/۰۸/۱۱

سقوط بهمن در شمال ایتالیا جان ۵ کوهنورد آلمانی را گرفت

سقوط بهمن در شمال ایتالیا جان ۵ کوهنورد آلمانی را گرفت
مقامات محلی امروز (یکشنبه) اعلام کردند پنج کوهنورد اسکی‌باز آلمانی در پی سقوط بهمن در کوه «اورتل» واقع در شمالِ منطقه آلپِ ایتالیا جان خود را از دست دادند.
۱۵:۵۳
۱۴۰۴/۰۸/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

خبرگزاری ANSA ایتالیا اعلام کرد ریزش بهمن حدود ساعت ۴ بعد از ظهر روز گذشته (شنبه) به وقت محلی در دامنه شمالی «سیما ورتانا» در جنوب «تیرول» رخ داد و گروهی متشکل از پنج گردشگر آلمانی در برف گرفتار شدند.

روز شنبه سه جسد پیدا شد، در حالی که دو جسد دیگر متعلق به یک پدر و دختر ۱۷ ساله‌اش نیز صبح یکشنبه پیدا شده است.

مقامات هشدار دادند که افزایش دما در منطقه، شرایط برف را ناپایدار کرده و خطر ریزش بهمن را افزایش داده است.

به گزارش شینهوا، آنها از کوهنوردان و علاقه‌مندان به اسکی خواستند که به هشدارهای هواشناسی و بهمن توجه جدی داشته باشند و از مناطق کوهستانی پرخطر دوری کنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha