پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۲۳۰۷۵
۱۳:۰۳
۱۴۰۴/۰۸/۲۰

حریف آسیایی سپاهان فقط امتیاز می‌دهد!

حریف آسیایی سپاهان فقط امتیاز می‌دهد!
آخال ترکمنستان برای سومین بازی پیاپی در کسب پیروزی ناکام ماند.
۱۳:۰۳
۱۴۰۴/۰۸/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز،

 تیم فوتبال آخال که همگروه سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا است، پس از تساوی دو بر دو اخیرش برابر طلایی پوشان فوتبال ایران که نمایش شایسته‌ای هم داشت، در رقابت‌های داخلی هنوز نتوانسته به برتری برسد و در دو بازی اخیرش چهار امتیاز از دست داده است.

آخال ترکمنستان سه روز پس از دیدار آسیایی مقابل سپاهان در ورزشگاه نقش جهان، در یوکاری لیگا به تساوی بدون گل مقابل ساگادام دست یافت و ۴۸ ساعت بعد هم در جدال با تیم آلتین عصر هم متوقف شد تا شانس صعود به رده‌های بالاتر را هم از دست بدهد.

تیم آخال با دو تساوی متوالی اخیرش در یوکاری لیگا ۴۱ امتیازی شد و در جایگاه چهارم جدول این رقابت‌ها ماند و با وجود اینکه فاصله ۲۸ امتیازی با آرکاداغ صدرنشین پیدا کرده و امیدی به قهرمانی ندارد، اما امیدوار به معجزه در لیگ قهرمانان آسیا است.

آخال ترکمنستان در جدول سه تیمی در گروه C لیگ قهرمانان آسیا یک امتیاز کسب کرده و پایین‌تر از سپاهانِ ۴ امتیازی و الحسین ۶ امتیازی است، اما هنوز شانس صعود دارد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سپاهان
ارسال پیام
captcha