کد خبر: ۱۰۲۴۵۷۳
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸

رانش زمین در اندونزی با ۳۰ کشته

آژانس مقابله با بلایای طبیعی اندونزی امروز (جمعه) اعلام کرد که با ادامه عملیات امداد و نجات، تعداد کشته‌شدگان رانش زمین در دو منطقه از جاوه مرکزی به ۳۰ نفر افزایش یافته است.
رانش زمین در اندونزی با ۳۰ کشته
آفتاب‌‌نیوز :

این آژانس اعلام کرد که پس از رانش زمین ناشی از باران‌های سیل‌آسا در شهر «سیلاکاپ» و منطقه «بانجارنگارا»، حدود ۲۱ نفر همچنان مفقود هستند.

«عبدالمحاری» - سخنگوی آژانس مقابله با بلایای طبیعی اندونزی - اواخر روز گذشته (پنجشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که امدادگران هفت جسد دیگر را در بانجارنگارا؛ منطقه‌ای که بیشترین آسیب را دیده است، پیدا کردند و تعداد کشته‌شدگان به ۱۰ نفر رسید و ۱۸ نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

این مقام گفت که در پی رانش زمین در آنجا، ده‌ها خانه آسیب دیده است و هفت نفر زخمی شده‌اند. بیش از ۹۰۰ نفر از ساکنان نیز تخلیه شده‌اند.

به گزارش رویترز، وی افزود: حداقل ۷۰۰ امدادگر از جمله پلیس و پرسنل نظامی همچنان در جستجوی مفقودین هستند و با استفاده از بیل مکانیکی جست وجو را سرعت می‌بخشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین