کد خبر: ۱۰۲۴۸۶۸
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰

تثبیت صدرنشینی المپیاکو با درخشش طارمی

المپیاکو در هفته یازدهم سوپر لیگ یونان با درخشش و گلزنی مهدی طارمی به برتری رسید.
تثبیت صدرنشینی المپیاکو با درخشش طارمی
آفتاب‌‌نیوز :

در هفته یازدهم مسابقات سوپر لیگ یونان از ساعت ۲۱:۳۰ المپیاکو در ورزشگاه خانگی خود در شرایطی به مصاف آترومیتوس رفت که مهدی طارمی مهاجم تیم ملی ایران این بازی را از روی نیمکت آغاز کرد.

در دقیقه ۳۷ یوسف الکعبی مهاجم مراکشی المپیاکوس موفق شد از روی نقطه پنالتی گل نخست بازی را به ثمر برساند تا نیمه نخست با برتری یاران طارمی همراه شود.

در نیمه دوم و در دقیقه ۶۷ مهدی طارمی به جای چیکینیو وارد میدان شد.

طارمی ۱۴ دقیقه بعد از ورودش در دقیقه ۸۱ روی ریباند موفق شد دروازه حریف را باز کند تا بازی ۲ بر صفر به سود المپیاکوس شود. ۱۱ دقیقه بعد در حالی که بازی رو به پایان بود، طارمی روی پاس رومن یارمچوک برای دومین بار دروازه حریف را باز کرد تا در کمتر از ۳۰ دقیقه برای المپیاکوس دبل کند.

در پایان این بازی با برتری ۳ بر صفر المپیاکوس خاتمه یافت تا این تیم با ۲۸ امتیاز، صدرنشینی‌اش را تثبیت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین