کد خبر: ۱۰۲۵۴۱۶
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵

پدیده وارونگی دما در تهران شدت گرفت

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران با اشاره به شدت گرفتن پدیده اینورژن (وارونگی دما) در تهران افزود: در شرایطی هستیم که لایه ارتفاعی و عمق اختلاط هوا بسیار پایین آمده و حتی یک عامل تشدیدکننده مانند پسماندسوزی می‌تواند در آلودگی تاثیر زیادی داشته باشد.
پدیده وارونگی دما در تهران شدت گرفت
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری تهران، سعید بشیری روز سه‌شنبه در نشست بررسی نحوه اجرای مصوبات کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا اظهار کرد: به دلیل پایداری وضعیت آب و هوایی، آلودگی از هر پهنه‌ای از بخش‌های غربی یا جنوبی و حتی نقاط مختلف درون شهری می‌تواند اثرگذاری داشته باشد و ما باید پیش‌بینی لازم را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در شرایط فعلی که پدیده وارونگی تشدید شده است همه دستگاه‌ها موظف‌ هستند تا با هماهنگی کامل و به صورت عملی و جدی در راستای اقدامات موثر در راستای کاهش آلودگی هوا، وارد میدان شوند. بازدیدهای مرتبط با موضوع کاهش آلودگی هوا به‌صورت مستمر و منظم با حضور اعضا برگزار و پیگیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران ادامه داد: تکالیف در مصوبات کارگروه مواقع اضطرار آلودگی هوای تهران به طور کامل مشخص است و البته که استان تهران به‌دلیل وسعت و گستردگی پهنه‌ها شرایط خاصی دارد و نیازمند اقدام مشترک، سریع و هماهنگ است.

بشیری همچنین با اشاره به اهمیت رسیدگی به اجرای صحیح مصوبات ترافیکی در این ایام خاطرنشان کرد: ما باید اقدامات عملیاتی مشخص را به صورت جدی دنبال کنیم و اجرای صحیح مصوبات این کارگروه را بر مبنای جمع‌بندی امروز، بر محور اقدام و نتیجه پیش ببریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران نسبت به همراهی مدیران و دستگاه‌ها ابراز امیدواری کرد و افزود: اجرای مصوبات کارگروه اضطرار باید جدی گرفته شود و لازم است با همکاری همه دستگاه‌ها بتوانیم اقدامات موثر را در جهت کاهش آلودگی هوای شهر تهران اجرایی کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین