پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۰۹
کد خبر:۱۰۲۶۳۴
۱۰:۲۴
۱۳۸۹/۰۴/۱۴

بزرگترين واحد ذوب و توليد فولاد خاورميانه افتتاح شد

۱۰:۲۴
۱۳۸۹/۰۴/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: بزرگترين واحد ذوب و توليد در خاورميانه با حضور محمود احمدی‌نژاد در شهرستان بناب افتتاح و به بهره‌برداری رسيد. 

اين مجموعه صنعتی با سرمايه‌گذاری بخش خصوصی و در كمتر از 15 ماه احداث شده است. 

محمود احمدی‌نژاد صبح امروز با حضور در شهرستان بناب خط توليد ميل گرد آج دار مجتمع «فولاد صنعت سهند» و خط توليد و ذوب شمش فولاد مجتمع«فولاد صنعت شهريار» را به عنوان بزرگترين واحد ذوب و توليد فولاد در خاورميانه افتتاح كرد. 

وی در بازديد از بخش‌های مختلف اين مجموعه صنعتی در جريان روند عمليات اجرايی و توليدات اين مجتمع صنعتی قرار گرفت. 

با بهره‌برداری از طرح‌های فولاد بناب، ظرفيت فولاد نورد به 15 ميليون تن و ذوب به 18 ميليون تن در سال افزايش می‌يابد. 

واحد صنعتی «فولاد صنعت سهند» دارای 2 خط توليد نورد ميل گرد بوده و قادر به توليد سالانه يک ميليون تن ميل گرد آج‌دار است. 

برای اين مجموعه 150 ميليارد تومان سرمايه‌گذاری شده كه برای 800 نفر به طور مستقيم اشتغال ايجاد كرده است.
 
شركت «فولاد صنعت شهريار» نيز شامل ذوب و توليد انواع شمش‌های فولادی است كه با سرمايه‌گذاری 170 ميليارد تومان احداث شده و برای 700 نفر به‌طور مستقيم اشتغال ايجاد كرده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کارخانه فولاد ذووب
ارسال پیام
captcha