پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۲۶۶۸
۱۷:۰۲
۱۳۸۹/۰۴/۱۴

علی مطهری، در مجلس فراکسیون جدید تشکیل می‌دهد

۱۷:۰۲
۱۳۸۹/۰۴/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: فراکسیون جدیدی در مجلس شورای اسلامی از سوی علی مطهری نماینده مردم تهران و فرزند شهید مطهری اعلام موجودیت خواهد کرد.

این فراکسیون احتمالا در هفته جاری و یا هفته آتی به‌صورت رسمی کار خود را آغاز می‌کند و هم‌اکنون در مرحله عضو‌گیری است.

البته مؤسسان این فراکسیون معتقدند که انشعابی در فراکسیون اصول‌گرایان صورت نگرفته بلکه این فراکسیون به‌عنوان یک "خط فکری متشکل از اصولگرایان و اصلاح‌طلبان" فعالیت می‌کند.

مطهری در گفت‌وگو با عصرایران با تائید راه‌اندازی این فراکسیون تاکید کرد: ما اصولی را به عنوان خط‌مشی اعلام می‌کنیم و هرکس که به آن اصول معتقد بود می‌تواند به عضویت فراکسیون در بیاید.

مطهری ماه گذشته بعد از وقایع 14 خرداد زمانی که اظهاراتش مورد اعتراض برخی اعضای فراکسیون اصولگرایان قرار گرفت و تهدید به اخراج از فراکسیون شده بود موضوع تشکیل فراکسیون جدید را مطرح کرده و اگرچه هیأت داوری فراکسیون اصولگرایان در آن موضوع رای به اصولگرا بودن مطهری داد اما وی همچنان مصر بر تشکیل فراکسیون جدید است.

در مجلس هفتم نیز اتفاق مشابهی در فراکسیون اکثریت رخ داد که طی آن برخی اصولگرایان منتقد دولت از جمله عماد افروغ و محمد خوش‌چهره از فراکسیون اصول‌گرایان اعلام جدایی کرده و فراکسیون اصولگرایان مستقل را تشکیل دادند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مطهری فراکسیون مجلس
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
United States of America
۱۰:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۵
نام اين فراكسيون بهتر است اين باشد فراكسيون وحدت ملي
پاسخ