کد خبر: ۱۰۲۷۸۷۹
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷

تساوی ارزشمند گاندو‌ها مقابل مدافع عنوان قهرمانی؛ ادامه روند سینوسی تراکتور

دیدار تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و تراکتور تبریز با تساوی به اتمام رسید تا توقف مدافع عنوان قهرمانی، سایر مدعیان این فصل را خوشحال کند.
تساوی ارزشمند گاندو‌ها مقابل مدافع عنوان قهرمانی؛ ادامه روند سینوسی تراکتور
آفتاب‌‌نیوز :

 در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته سیزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران و در اصفهان، شاگردان قاسم حدادی‌فر میزبان تراکتور تبریز بودند. در این بازی گاندو‌ها در شرایطی رو در روی مدافع عنوان قهرمانی قرار گرفتند که پیش از این بازی با ۱۲ امتیاز در رده سیزدهم جدول جای داشتند و تراکتور با ۱۷ امتیاز در رده پنجم جدول بود.

این بازی حساس از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه فولاد شهر آغاز و با تساوی دو تیم در نیمه نخست همراه شد تا کار در ۴۵ دقیقه دنبال شود. در این نیمه هر دو تیم شانس رسیدن به گل را داشتند که با عملکرد خوب پارسا جعفری و علیرضا بیرانوند توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد.

در نیمه دوم هم علی‌رغم تلاش دو تیم، نتیجه تساوی حفظ شد تا در نهایت و پس از ۹۰ دقیقه دوندگی شاگردان قاسم حدادی‌فر و دراگان اسکوچیچ دو تیم با رضایت به یک امتیاز هفته سیزدهم به کار خود پایان دهند. این نتیجه برای تیم‌های بالانشین جدول رضایت‌بخش بود و سپاهان، استقلال و پرسپولیس نفس راحتی کشیدند.

با این نتیجه گاندو‌ها یک امتیاز حساس را در اصفهان گرفتند و تراکتور بازهم به روند سینوسی خود در لیگ برتر ادامه داد. تراکتور بعد از این بازی ۱۸ امتیازی شد و ذوب‌آهن نیز به سیزدهمین امتیاز خود رسید.

ترکیب ذوب‌آهن:

پارسا جعفری، نادر محمدی، آرش قادری، عرفان قهرمانی، ابوالفضل حسینی فرد، پدرام قاضی‌پور، شاهین طاهرخانی، جلال الدین علی‌محمدی، پویا مختاری، امید لطیفی و محمدجواد محمدی

سرمربی: قاسم حدادی‌فر

ترکیب تراکتور:

علیرضا بیرانوند، مهدی شیری، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، تیبور هالیلوویچ، مهدی ترابی، محمد نادری، دوماگوی دروژدک، رجی لوشکیا و امیرحسین حسین‌زاده

سرمربی: دراگان اسکوچیچ

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین