کد خبر: ۱۰۲۸۹۲۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳

زیدآبادی: کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است

احمد زیدآبادی با انتقاد از روند‌های حاکم بر ساختار تصمیم‌گیری در کشور گفت: مدت‌هاست امکان تصمیم‌گیری واقعی از مجموعه قوا گرفته شده و خروجی این وضعیت، صدور تصمیم‌هایی است که اساساً قابلیت اجرا ندارند و کشور را در حالت تعلیق نگه داشته‌اند.
زیدآبادی: کشور در وضعیت تعلیق و بلاتکلیفی است
آفتاب‌‌نیوز :

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و تحلیلگر مسائل ایران با اشاره به شرایط حاکم بر نظام تصمیم‌گیری کشور اظهار کرد: «مدت‌هاست که امکان تصمیم‌گیری از مجموعه قوا سلب شده است. تصمیم‌هایی اتخاذ می‌شود که اساساً قابلیت اجرا ندارند و نتیجه آن، بلاتکلیفی و تعلیق در اداره کشور است.»

به روایت شفقنا، وی با انتقاد از سطح درک برخی مسئولان از شرایط داخلی و بین‌المللی افزود: «در مباحث منطقه‌ای، بین‌المللی و حتی مسائل داخلی، این‌طور به نظر می‌رسد که بخشی از مسئولان درک دقیقی از اوضاع ندارند. وقتی با مسئولان گفت‌و‌گو می‌کنیم، درمی‌یابیم که گویی در جهانی دیگر به سر می‌برند.»

زیدآبادی با تفکیک میان بدنه دولت و ساختار تصمیم‌سازی تصریح کرد: «البته برخی از مسئولان دولتی نسبت به خطرات پیشِ‌رو، کمتر از ما آگاه نیستند، اما واقعیت این است که قوه مجریه عملاً نقشی در تصمیم‌گیری‌های کلان ندارد.»

او تأکید کرد: «تا زمانی که این اختلال در سازوکار تصمیم‌گیری پابرجاست، نمی‌توان انتظار داشت تصمیم‌ها به مرحله اجرا برسند یا از وضعیت تعلیق کنونی عبور کنیم.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین