کد خبر: ۱۰۲۹۱۱۹
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴

کارتال به جای اسکوچیچ؟ به‌خدا کذب است!

در جلسه‌ای که با حضور نماینده باشگاه تراکتور، هیئت فوتبال، شورای تامین و اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی برگزار شد، در نهایت ورزشگاه یادگار امام به عنوان محل میزبانی بازی تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی به سازمان لیگ اعلام شد. 
کارتال به جای اسکوچیچ؟ به‌خدا کذب است!
آفتاب‌‌نیوز :

مخالفت شدید باشگاه تراکتور با برگزاری بازی جام حذفی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه بنیان دیزل، در نهایت مسئولان مربوطه را مجاب کرد تا این بازی را در ورزشگاه یادگار امام برگزار کنند.

ابهام بزرگ در خصوص برگزاری بازی تراکتور - پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام، در خصوص سلامت چمن این ورزشگاه است. در روز‌هایی که کمتر استادیومی در ایران شرایط برگزاری بازی دارد این ورزشگاه نیز به شدت آسیب پذیر است و چمن جوان آن ممکن است با برگزاری این بازی از بین برود، چرا که هنوز مقاومت‌های لازم در ریشه به وجود نیامده و هرچند چمن سبز و زیبا به نظر می‌رسد، اما شرایط برگزاری بازی را ندارد. در همین خصوص سعید مظفری زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور در گفت‌و‌گو با فرهیختگان درباره دلیل اصلی اصرار تراکتور به برگزاری بازی در این ورزشگاه گفت: چاره‌ای نداریم! این بازی مهم است و اگر بخواهیم برای بهبود وضعیت چمن صبر کنیم باید چهار ماه انتظار بکشیم. تا آن زمان بازی‌ها تمام شده و دیگر چمن یادگار امام به کار ما نمی‌آید. می‌دانیم ممکن است برگزاری این بازی در ورزشگاه یادگار، به چمن آسیب برساند، اما در شرایط فعلی چاره‌ای جز این کار نداریم.

سعید مظفری زاده قویاً برخی شایعات در مورد احتمال حضور دراگان اسکوچیچ در تیم ملی و حضور اسماعیل کارتال به عنوان سرمربی تراکتور را تکذیب کرد و گفت: به خدا کذب محض است. نه صحبتی در مورد جدایی اسکوچیچ صورت گرفته و نه صحبتی در مورد حضور کارتال در تراکتور مطرح است.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین