کد خبر: ۱۰۳۱۶۲۷
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۲
خدمت‌رسانی به ۲۵ هزار و ۸۰۶ نفر

۱۰ فوتی و ۲ مفقودی در کولاک و سیلاب

جمعیت هلال احمر ضمن تشریح امدادرسانی به مردم طی چهار روز اخیر در مناطق درگیر کولاک و سیلاب اعلام کرد: متاسفانه ۱۰ نفر در سوانح جوی جان خود را از دست داده‌اند وتلاش‌ها برای یافتن دو مفقودی ادامه دارد.
۱۰ فوتی و ۲ مفقودی در کولاک و سیلاب
آفتاب‌‌نیوز :

جمعیت هلال احمر ضمن تشریح امدادرسانی به مردم طی چهار روز اخیر در مناطق درگیر کولاک و سیلاب اعلام کرد: متاسفانه ۱۰ نفر در سوانح جوی جان خود را از دست داده‌اند وتلاش‌ها برای یافتن دو مفقودی ادامه دارد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر متن اطلاعیه شماره ۳ هلال‌احمر درباره با خطرات و سوانح جوی چهار روز گذشته به شرح زیر است:

۱. استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد، در چهار روز اخیر تحت تاثیر موج جدید بارشی در معرض سیلاب و برف و کولاک قرار گرفته‌اند.

۲. ۱۷۷ شعبه جمعیت هلال‌احمر در ۳۴۱ منطقه عملیاتی به ۲۵ هزار و ۸۰۶ نفر خدمات رسانی کردند و ۲۱ مصدوم از استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی و کردستان، را به مراکز درمانی انتقال دادند. همچنین در مناطق متاثر، ۳۹۴۸ نفر اسکان اضطراری داده شدند.

۳. در چهار روز گذشته، ۱۵۴ منزل با کمک نیرو‌های هلال احمر از محاصره آب خارج شدند، ۵۳۷۷ خودرو از کولاک و سیل رهاسازی و ۸۴۵ نفر از گرفتارشدگان در سیل و کولاک به مناطق امن منتقل شدند. با این وجود متاسفانه ۱۰ نفر از شهروندان نیز بر اثر حوادث جوی جان خود را در آذربایجان غربی، خراسان شمالی، خوزستان، کردستان و کهگیلویه و بویراحمد، از دست دادند.

۴. عملیات هلال احمر در مناطق متاثر با به کارگیری ۱۸۱۹ نیروی عملیاتی، ۴۲۴ آمبولانس و خودروی امدادی ادامه دارد و تمام ظرفیت‌ها برای پیدا کردن دو مفقودی در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد به کار گرفته شده است.

۵. به تمامی هموطنان در مناطق متاثر از بارش‌ها توصیه می‌شود تا از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

۶. تمامی کوهنوردان از صعود به ارتفاعات، و هموطنان از اتراق در کنار رودخانه‌ها و محیط‌های آبی اجتناب کنند.

۷. ۲۵ هزار امدادگر هلال احمر در سراسر کشور و در قالب طرح امداد زمستانه در امادگی کامل برای کمک به هموطنان قرار دارند و شماره ۱۱۲ جمعیت هلال احمر به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان و دریافت گزارش‌ها در رابطه با حوادث احتمالی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین