کد خبر: ۱۰۳۲۵۲۶
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴

پشت پرده سنگ اندازی‌ها برای بازگشت سید جلال؛ چه کسانی مخالف هستند؟

برخلاف اوسمار که اصرار به بازگشت سیدجلال دارد، برخی از اعضای تیم مخالف برگشتن او هستند.
پشت پرده سنگ اندازی‌ها برای بازگشت سید جلال؛ چه کسانی مخالف هستند؟
آفتاب‌‌نیوز :

با وجود رابطه بسیار نزدیک و اعتماد متقابل میان اوسمار ویه‌را و سیدجلال حسینی، بحث بازگشت کاپیتان پرافتخار پرسپولیس به کادر فنی این تیم همچنان یکی از پرونده‌های باز و پرحاشیه باشگاه است. پس از جدایی امیرحسین پیروانی، اوسمار به‌طور جدی به دنبال تکمیل کادر فنی خود بوده و یکی از گزینه‌های اصلی و مورد نظرش، سیدجلال حسینی است؛ چهره‌ای که سال‌ها بازوبند کاپیتانی پرسپولیس را بر بازو بسته و شناخت عمیقی از فضای رختکن و ساختار تیم دارد.

با این حال مدیران پرسپولیس فعلاً با این خواسته موافقت نکرده‌اند و موضع رسمی باشگاه نشان می‌دهد که هنوز تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ نشده است. حتی حدادی نیز در اظهاراتی تأکید کرده که هیئت‌مدیره هنوز به جمع‌بندی مشخصی برای اضافه شدن سیدجلال به کادر فنی نرسیده و بررسی‌ها ادامه دارد. این در حالی است که از بیرون ماجرا، اختلاف نظر‌ها صرفاً مدیریتی به نظر نمی‌رسد.

بر اساس شنیده‌ها، پشت‌پرده این مخالفت‌ها به برخی حساسیت‌های داخلی برمی‌گردد و گفته می‌شود تعدادی از بازیکنان و حتی برخی اعضای مجموعه پرسپولیس، نظر مثبتی نسبت به بازگشت سیدجلال حسینی در نقش جدید ندارند. همین اختلاف دیدگاه‌ها باعث شده مدیران باشگاه با احتیاط بیشتری وارد این موضوع شوند و فعلاً تصمیم‌گیری را به تعویق بیندازند.

در شرایط فعلی، اگرچه مدیران پرسپولیس علاقه‌ای به بازگشت سیدجلال نشان نداده‌اند، اما این پرونده همچنان باز است. در صورت ادامه اصرار و فشار اوسمار ویه‌را برای جذب دستیار مورد اعتمادش، این احتمال وجود دارد که مدیران در نهایت برای حفظ آرامش کادر فنی و همراهی با سرمربی، برخلاف میل خود با این درخواست موافقت کنند؛ تصمیمی که می‌تواند معادلات داخلی پرسپولیس را وارد مرحله‌ای تازه کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین