پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۳۳۰۵۲
۲۱:۲۲
۱۴۰۴/۱۰/۲۲

استقلال شارژ مالی شد

استقلال شارژ مالی شد
بازیکنان تیم استقلال خوزستان بخشی از رقم قرارداد خود را دریافت کردند.
۲۱:۲۲
۱۴۰۴/۱۰/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز،

مدیران باشگاه استقلال خوزستان طی روز‌های اخیر ۲۴ درصد از قرارداد‌های اعضای تیم فوتبال این باشگاه را پرداخت کردند.

به این ترتیب، دریافتی آبی‌های اهوازی به ۴۰ درصد رسید تا مشکلات مالی تیم استقلال خوزستان در مقطع فعلی به پایان برسد.

شنیده می‌شود این رقم از مبلغ دریافتی از باشگاه پیکان برای فروش حجت احمدی تأمین شده است. مبلغ لازم برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال خوزستان نیز قرار است از یک شرکت زیرمجموعه گروه ملی فولاد ایران تأمین شود.

همچنین عارف رستمی که به باشگاه استقلال خوزستان بابت عدم دریافت مطالبات خود اخطار داده بود و در تمرینات شرکت نمی‌کرد، قرار است به تمرین شاگردان امیر خلیفه اصل بازگردد.

تیم استقلال خوزستان در نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتبال ۱۶ امتیاز به دست آورد و در جایگاه یازدهم جدول قرار گرفت. آبی‌های اهوازی در روز‌های آینده به تهران سفر می‌کنند تا برای دیدار روز ۲۷ دی مقابل شمس آذر قزوین در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر آماده شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال
ارسال پیام
captcha