کد خبر: ۱۰۳۳۴۸۶
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز آمریکا

پیام عراقچی به ترامپ: ما ۳ روز علیه تروریست‌ها مبارزه می‌کردیم نه معترضان؛ دیپلماسی بهتر از جنگ است

«سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با یک رسانه آمریکایی گفت:ایران همواره به دنبال مذاکره و دیپلماسی بوده است و این را در ۲۰ سال گذشته ثابت کردیم.
پیام عراقچی به ترامپ: ما ۳ روز علیه تروریست‌ها  مبارزه می‌کردیم نه معترضان؛ دیپلماسی بهتر از جنگ است
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش شبکه الجزیره قطر، عراقچی در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز آمریکا افزود: هرچند که تجربه مثبتی با واشنگتن نداریم، اما دیپلماسی بهتر از جنگ است.

وی گفت: این آمریکاست که همیشه از دیپلماسی فرار کرده و جنگ را انتخاب کرده است.

وزیر خارجه ایران در پاسخ به سوالی درباره اینکه «چه پیامی برای ترامپ دارد؟»، گفت: اشتباهی که در ماه ژوئن مرتکب شدید را تکرار نکنید، می‌دانید که اگر یک تجربه شکست‌خورده را امتحان کنید، همان نتیجه را خواهید گرفت. شما تاسیسات و ماشین‌ها را تخریب کردید، اما فناوری و اراده و عزم را نمی‌توانید بمباران کنید.

عراقچی درباره وقایع اخیر تصریح کرد: علت این که تروریست‌ها به مردم شلیک کردند، آن بود که می‌خواستند، ترامپ را به جنگ بکشانند.

وی ادامه داد: اسرائیل به دنبال آن است که آمریکا به نیابت از این رژیم وارد جنگ با ایران شود و این هدف پنهانی تل آویو اکنون برملا شده است.

عراقچی افزود: تشدید تنش شدید پیامد‌های وخیمی برای همه به دنبال خواهد داشت.

وی تاکید کرد: عملیات تروریستی که طی سه روز انجام گرفت، ادامه جنگ ۱۲ روزه‌ای بود که آمریکا و اسرائیل علیه ما انجام دادند.

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه تکرار یک تجربه شکست‌خورده توسط آمریکایی‌ها منجر به نتیجه متفاوتی نمی‌شود، تاکید کرد: ایران ثابت کرده همواره آماده مذاکره و دیپلماسی بوده است.

عراقچی گفت: عوامل تروریستی که از خارج هدایت می‌شدند، از روش داعش پیروی می‌کردند و نیرو‌های نظامی و مردم را کشتند. آنها نیرو‌های امنیتی و پلیس را زنده زنده سوزاندند و سر بریدند و به سمت پلیس و مردم تیراندازی کردند.

او با بیان اینکه «ما سه روز علیه تروریست‌ها و نه معترضان مبارزه می‌کردیم»، گفت: دلیل اینکه آنها به سمت مردم شلیک می‌کردند این است که می‌خواستند تعداد کشته‌ها را افزایش دهند و ترامپ را وارد درگیری کنند و این دقیقا برنامه اسرائیل بوده است.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: ما در هشتم تا دهم ژانویه با یک عملیات گسترده تروریستی مواجه شدیم و این را ادامه جنگ ۱۲ روزه توسط آمریکا و رژیم اسرائیل می‌دانیم؛ یعنی روز هشت ژانویه (پنجشنبه گذشته) روز سیزدهم جنگ بود.

عراقچی در ادامه گفت: الان پس از سه روز عملیات تروریستی، آرامش برقرار شده و کاملا اوضاع را تحت کنترل داریم و امیدواریم عقلانیت حاکم شود و به سمت سطح بالایی از تنش نرویم چرا که چنین مسیری می‌تواند برای همه فاجعه‌بار باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین