پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۰۳۳۸۹۱
۱۰:۴۵
۱۴۰۴/۱۰/۲۸

فرصت دوباره گلزنی یک استقلالی به تراکتور

فرصت دوباره گلزنی یک استقلالی به تراکتور
آخرین گلزن آبی‌پوشان پایتخت به تراکتور کسی نبود جز مهره نیمکت‌نشین نیم فصل اول استقلال.
۱۰:۴۵
۱۴۰۴/۱۰/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

محمد حسین اسلامی در دیدار رفت مقابل تراکتور زننده تک گل سه امتیازی استقلال مقابل تبریزی‌ها بود که در دقیقه ۶۷ و روی پاس زیبای سعید سحرخیزان دروازه تراکتور را در بنیان دیزل تبریز گشود و سه امتیاز اول لیگ برتر بیست و پنجم را به حساب تیمش واریز کرد.

اسلامی پس از ورود بازیکنانی همچون آسانی و منیر الحدادی به لیست استقلال رفته رفته از ترکیب اصلی دور شد و بعضا در دیدار‌هایی بعنوان بازیکن جانشین برای استقلال به میدان رفت.

حالا در شرایطی که خارجی‌های استقلال قید بودن در کشورمان را زده‌اند بار دیگر این فرصت به اسلامی رو آورده تا شاید با اطمینان ساپینتو و در نبود حدادی، آسانی، نازون، جنپو، ماشاریپوف مصدوم و اندونگ بدون قرارداد -که در تهران است- بتواند در ترکیب استقلال به میدان برود و تجربه اش در گلزنی به تراکتور رابکار بگیرد تا باز هم برای استقلال گلزنی کند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
محمد حسین اسلامی
ارسال پیام
captcha