کد خبر: ۱۰۳۴۳۶۱
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰

۶۶ میلیون نفر از کالابرگ استفاده کردند

به گفته رییس مرکز بازرسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تا روز گذشته ۶۶ میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگی استفاده کنند.
۶۶ میلیون نفر از کالابرگ استفاده کردند
آفتاب‌‌نیوز :

سجاد سنگسری - رییس مرکز بازرسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی - در نشست خبری شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره طرح بهبود معیشت مردم گفت: نزدیک به دو هفته از طرح بهبود معیشت می‌گذرد و وزارت تعاون توانسته نزدیک به ۸۰ میلیون نفر را طی این مدت پوشش دهد که در دو روش کالابرگ ارائه می‌شود؛ در روش اول مردم می‌توانند به فروشگاه‌های مربوطه مراجعه و به ازای هر نفر تا یک میلیون تومان کالای معیشتی خریداری کنند.

وی افزود: در روش دوم که طی روز‌های گذشته برنامه‌ریزی و ارائه شد، براساس کد دستوری اعلام شده و شامل ۹ قلم کالا می‌شود و هر فرد با پرداخت ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان می‌تواند آن بسته را خریداری کند و تا پایان فروردین ماه سال آینده قیمت ۹ قلم ثابت خواهد ماند و تا شب گذشته ۶۶ میلیون نفر از مردم توانسته‌اند از اعتبار کالابرگی استفاده کنند.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: مسئولیت تنظیم بازار بر عهده وزارت صمت، وزارت جهاد و وزارت دادگستری است، با این حال بازرسین وزارت رفاه در این رابطه نیز اگر فروشگاهی تخلف کند و قیمت‌های متفاوت از قیمت واقعی ارائه دهد، پیگیری برای قطع دستگاه پز فروشگاهی انجام می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین