کد خبر: ۱۰۳۴۸۱۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۵
اختلال کنسولی سفارت روسیه به دلیل اینترنت

مسکو: شهروندان روسیه تا عادی شدن اوضاع به ایران سفر نکنند

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با بیان اینکه شاهد عادی‌سازی مداوم اوضاع در ایران هستیم، گفت: تلاش‌های مسئولان برای حفظ نظم و قانون و مهم‌تر از همه، راهپیمایی هزاران شهروند ایرانی در حمایت از نظم قانون اساسی، حاکمیت و استقلال کشور، نقشه‌های مخرب برای بی‌ثبات‌سازی این کشور را خنثی کرد.
مسکو: شهروندان روسیه تا عادی شدن اوضاع به ایران سفر نکنند
آفتاب‌‌نیوز :

 ماریا زاخارووا پنجشنبه در نشست خبری هفتگی خود افزود: خوشحال هستیم که پس از ناآرامی‌ها و اقدامات الهام گرفته از خارج ایران که در روز‌های اول سال نو میلادی صورت گرفت، شاهد عادی‌سازی وضعیت هستیم. ناآرامی‌های ایران به وضوح از خارج این کشور تأمین مالی شد.

زاخارووا در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نمایندگی‌های دیپلماتیک روسیه در ایران به طور عادی فعالیت می‌کنند، اگرچه تنها برخی از عملکرد‌های کنسولی به دلیل اتصال ناپایدار اینترنت مختل شده‌اند.

وی در ادامه از شهروندان روس خواست که تا زمان عادی شدن کامل وضعیت، سفر خود به ایران را به تعویق بیندازند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: آن گروه از نیرو‌های خارجی متخاصم که تلاش کردند سناریوی انقلاب رنگی مورد علاقه خود را در جمهوری اسلامی اجرا کنند، مجبور شدند واقعیت عادی شدن اوضاع در ایران را بپذیرند؛ البته نه بدون پشیمانی و پاسخگویی وجدان آنها در برابر خون‌های ریخته شده در خیابان‌ها.

این دیپلمات روس با بیان اینکه روسیه بار دیگر با مردم ایران ابراز همبستگی می‌کند، اظهار داشت: ما تسلیت صمیمانه خود را به خانواده‌ها و دوستان قربانیان ابراز می‌کنیم و برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع داریم.

زاخارووا افزود: روسیه در تماس نزدیک و مداوم با شرکای ایرانی خود است که ارزیابی‌های خود از وضعیت در حال تحول را با روسیه به اشتراک می‌گذارند.

وی تأکید کرد: ما همواره از کاهش تنش‌ها در موضوع ایران و در کل منطقه حمایت می‌کنیم. ما قویاً از طرف‌های درگیر می‌خواهیم که از اقدامات عجولانه و بی‌ملاحظه‌ای که احتمال حل و فصل پایدار این وضعیت را به نفع صلح و امنیت بین‌المللی و منطقه‌ای به تأخیر می‌اندازد، خودداری کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: مسکو قاطعانه معتقد است که کنار گذاشتن رویکرد‌های تقابلی و نشان دادن آمادگی برای گفتگوی محترمانه و برابر، امکان دستیابی به راه‌حلی قابل قبول برای همه طرف‌های ذینفع را فراهم می‌کند؛ ما آماده‌ایم تا این امر را از هر طریق ممکن تسهیل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
0
24
انگار این خانم داره از روی فارس نیوز یا بعضی رسانه ها میخونه ادبیاتش خیلی شباهت داره !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
0
18
یار غار خبرهائی داره که خطرناک است . اخیرا ترامپ پوتین را در قضیه غزه بازی داده است که نقشی داشته باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
0
26
تمام بدبختی های این مرز و بوم در این دویست سال اخیر زیر سر روس و انگلیس و ایادی مزدور آنهاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
0
19
برخی میگن :قبل از سقوط بشار اسد ایران نیروهاش رو کشیده بود بیرون !
حالا وقتی روسیه این طور می گه که خدا بهمون رحم کنه ....
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین