کد خبر: ۱۰۳۴۸۴۴
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶

دفاع نماینده مجلس از قطع اینترنت: دشمن می خواست نظام را خشن جلوه دهد

ابوترابی گفت: بار دیگر با عدم نظارت بر شبکه‌های اجتماعی خارجی، فضا را برای تحرکات مجازی دشمنان مهیا نکنیم.
دفاع نماینده مجلس از قطع اینترنت: دشمن می خواست نظام را خشن جلوه دهد
آفتاب‌‌نیوز :

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم، گفت: یکی از دلایلی که شاهد وقایع تلخ اخیر بودیم، این است که دشمن در فضای مجازی به‌راحتی درحال تحریک مردم به طرق مختلف از جمله انتشار گسترده شایعات و... می‌باشد. متاسفانه در همین فضا جوانان و نوجوانان ما فریب خوردند و شاهد رفتار‌های هیجانی و خلاف امنیت ملی از سوی تعدادی از آنها بودیم.

وی بیان کرد: نباید به همین سادگی بار دیگر با عدم نظارت کافی بر روی شبکه‌های اجتماعی خارجی، فضا را برای تحرکات مجازی دشمنان مهیا کنیم؛ چراکه این اشتباه بزرگی است و بی‌شک ضد انقلاب آماده است تا به محض برداشته شدن محدودیت‌های اعمال شده در بستر‌های مجازی مثل اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و... در داخل ایران، فضاسازی گسترده‌ای به راه بیاندازد. دشمنان قصد دارند ضمن تصویرسازی خشن و دروغین از نظام که می‌تواند برای کشور تبعات بین‌المللی هم در پی داشته باشد، بار دیگر با تحریک برخی افراد ناآگاه در جامعه آتش آشوب را روشن نمایند که در نتیجه آن به کشور و مردم مجدداً آسیب وارد خواهد شد. همه مردم شاهد بودند که خودشان اعتراف کردند از زمانی که اینترنت قطع شده است، دسترسی آنها هم برای تداوم آشوب و ارتباط‌گیری، فریب و تحریک افراد حاضر در صحنه اغتشاشات قطع شده است. البته منظور بنده به‌هیچ عنوان قطع کامل اینترنت نیست؛ بلکه غرض این است که برخی از این شبکه‌ها که اساس آن در خارج از کشور است به‌واسطه آسیب‌هایی که می‌توانند به کشور وارد کنند، یا باید مثل سایر کشور‌ها به ایران هم دسترسی کامل جهت کنترل و مدیریت این بستر‌ها در داخل کشور را بدهند یا در غیر این صورت باید مسئولین امر به‌دنبال جایگزینی مناسب و کارآمد برای آن باشند.

 ابوترابی گفت: پیشنهادم این است که از سکو‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی حمایت کامل شود تا ضمن ارتقای همه‌جانبه آنها مردم بتوانند از این برنامه‌های کاربردی به‌عنوان جایگزین تلگرام، اینستاگرام و... استفاده کنند؛ چون ما این توانایی را در داخل کشور داریم و پیام‌رسان‌های ایرانی به شرط حمایت همه‌جانبه و بسترسازی مناسب می‌توانند به‌راحتی جایگزین خوبی برای نمونه‌های خارجی باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین