کد خبر: ۱۰۳۵۸۱۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱

عراقچی: اروپا رو به افول است / لازم است با ترکیه مشورت هایی داشته باشیم

 وزیر امور خارجه در بدو ورود به ترکیه گفت: طبیعتاً در حال حاضر مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد و اهدافی که از سوی آمریکا و دیگران بیان می‌شود، مسلماً ایجاب می‌کند که مشورت‌های نزدیک‌تری با ترکیه داشته باشیم، مسائل منطقه را مرور کنیم و هماهنگی مواضع داشته باشیم.
عراقچی: اروپا رو به افول است / لازم است با ترکیه مشورت هایی داشته باشیم
آفتاب‌‌نیوز :

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه که ساعتی قبل برای دیدار با مقامات ترکیه‌ای وارد استانبول شده است، در بدو ورود به این کشور گفت: این سفر خوب از مدت‌ها قبل تنظیم شده بود و در پاسخ به سفر چند ماه قبل آقای هاکان فیدان، وزیر محترم امور خارجه ترکیه است و سفری برای بررسی روابط دوجانبه و نیز روابط و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی است. ایران و ترکیه دو همسایه بزرگ هستند و ما همواره مشورت‌های نزدیکی با یکدیگر داشته‌ایم. هم روابط بسیار نزدیکی در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی داریم و هم در خصوص مسائل منطقه‌ای، مشورت‌های نزدیکی برقرار بوده است.

وی افزود: طبیعتاً در حال حاضر نیز مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد و اهدافی که از سوی آمریکا و دیگران بیان می‌شود، مسلماً ایجاب می‌کند که مشورت‌های نزدیک‌تری داشته باشیم، مسائل منطقه را مرور کنیم و هماهنگی مواضع داشته باشیم؛ همچنین در خصوص راه‌های برخورد با این چالش‌ها و راه‌های برون‌رفت از آن‌ها با یکدیگر تبادل نظر کنیم.

وزیر امور خارجه همچنین در خصوص اقدام اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه های تروریستی این اتحادیه گفت: اروپا حقیقتش این است که یک قاره رو به افول است و نقش خود را در سطح بین‌المللی از دست داده و هر روز بیشتر از دست می‌دهد. من تعجب می‌کنم که خودشان، به دست خودشان، هم دارند این کار را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: این نشان می‌دهد که اروپا نه درک درستی از شرایط بین‌المللی دارد، نه درک درستی از شرایط منطقه ما، و نه درک درستی از منافع خودش دارد. تصمیمی که گرفتند، یک اشتباه بزرگ راهبردی بود؛ مثل اشتباه قبلی‌شان که در موضوع به‌اصطلاح اسنپ‌بک انجام دادند و نقش خودشان را در خصوص مسائل منطقه ما کمرنگ‌تر و کمرنگ‌تر کردند.

عراقچی در پایان گفت: به نظر من، خیلی زود، همان‌طور که درباره اسنپ‌بک بعد از مدتی گفتند اشتباه کرده‌اند، در این خصوص هم خیلی زود به این نتیجه می‌رسند که اشتباه کرده‌اند.

وزیر امور خارجه در رابطه با برنامه دیدارهای خود در ترکیه نیز گفت: با آقای فیدان و البته جناب آقای اردوغان، رئیس‌جمهور محترم، هم دیدار خواهم کرد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
0
5
همه در حال اشتباهات مکرر هستند بجز شما که با تصمیمات بجا و به موقع همه را انگشت به دهان گذاشته آید و وضعیت کشور را هم گل و گلاب کردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
0
5
تا دیروز که آمریکا رو به افول بود. حالا شده اروپا. نمی دونم کی رو به صعود؟ حتما شما.
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
0
4
آقا بزار اونا رو ب افول باشن وما رو ب صعود بزار ی کم زندگی کنیم جون بچه های خارج از کشورتون ی کم ب ما رحم کنید
ناشناس
|
Serbia
|
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
0
6
دیگه حال ناسزا گفتنم ندارم. خودت ناراحت شو لطفا
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین