کد خبر: ۱۰۳۵۹۴۹
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹

آمار تلفات رانش زمین در اندونزی به ۴۹ تن افزایش یافت

تعداد قربانیان حادثه رانش زمین که هفته پیش در استان «جاوه غربی» در اندونزی رخ داد به ۴۹ نفر افزایش یافته است.
آمار تلفات رانش زمین در اندونزی به ۴۹ تن افزایش یافت
آفتاب‌‌نیوز :

«باسارناس»، آژانس اصلی امداد و نجات این کشور نیز امروز (شنبه ۳۱ ژانویه) اعلام کرد که ۱۵ نفر همچنان مفقود هستند.

همچنین نیروی دریایی اندونزی روز ۲۷ ژانویه اعلام کرده بود ۲۳ سرباز در جریان آموزش گشت‌زنی مرزی به دنبال این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

حادثه رانش زمین که در روز ۲۴ ژانویه روستای «پاسیر لانگو» در منطقه «باندونگ بارات» را دربر گرفت، بر اثر بارندگی‌های شدید رخ داد. این حادثه در واقع پیامد سیلاب‌ها و رانش‌های ناشی از طوفان در جزیره سوماترا بوده که در روز‌های پایانی سال ۲۰۲۵ این منطقه را درنوردید و تلفات و خسارات گسترده برجای گذاشت.

به گزارش رویترز، آژانس امداد و نجات باسارناس، ادامه عملیات واکنش اضطراری به این حادثه را برای هفت روز دیگر تا ۶ فوریه تمدید کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین