مهدی شریفی: حوصله صحبت نیست انشالله حال همه خوب شود
مهاجم تیم فجر سپاسی و اسبق پرسپولیس پس از پیروزی ارزشمند تیمش در مقابل تراکتور، مدافع عنوان قهرمانی، ابراز خشنودی کرد و بازی را بسیار سخت توصیف نمود.
آفتابنیوز :
مهاجم فجر سپاسی پس از پیروزی ارزشمند تیمش مقابل تراکتور، با اشاره به روند موفقیتآمیز فجر در بازیهای خانگی، ابراز امیدواری کرد که این روند ادامه یابد و این برد را هدیهای برای شاد کردن دل مردم دانست.
مهدی شریفی زننده یکی از گلهای فجر در خصوص این بازی گفت: بازی خیلی سختی بود و تراکتور هم تیم خیلی خوبی است. خداراشکر که برنده از زمین خارج شدیم.
وی در ادامه خطاب به خبرنگاران گفت: دیدم شما زحمت میکشید به اینجا آمدم تا صحبت کنم وگرنه حوصله صحبت کردن نداریم. انشالله حال همهمان خوب شود.
مهاجم فجر شرایط تیم در ادامه فصل را اینطور پیش بینی کرد: فجر تیم خیلی موفقی است و دارید میبینید که در زمین خودمان همه بازیهای برگشت را بردهایم. امیدوارم که این روند ادامهدار باشد. خداراشکر میکنیم که توانستیم ببریم تا شاید ذرهای حال دل مردم را خوب کنیم.
منبع: خبر ورزشی
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه