کد خبر: ۱۰۳۷۴۳۵
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹

رضا عطاران و مریلا زارعی در جشنواره فجر غیب شدند

فیلم خواب امشب در جریان جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد؛ اکرانی که بدون حضور بازیگران شناخته‌شده این اثر برگزار شد و مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.
رضا عطاران و مریلا زارعی در جشنواره فجر غیب شدند
آفتاب‌‌نیوز :

در این اکران، رضا عطاران و مریلا زارعی در محل نمایش فیلم حضور نداشتند. غیبت این دو بازیگر، به‌ویژه مریلا زارعی که در دوره‌های گذشته جشنواره معمولاً حضوری فعال داشته، بیشتر مورد توجه قرار گرفت و برخی آن را مرتبط با شرایط و اتفاقات اخیر دانسته‌اند.

این اکران در حالی برگزار شد که جشنواره فجر امسال با موجی از عدم حضور و کناره‌گیری برخی هنرمندان همراه بوده و همین موضوع، توجه‌ها را بیش از پیش به حاشیه‌های این رویداد سینمایی جلب کرده است.

فیلم «خواب» به کارگردانی مانی مقدم ساخته شده و علاوه بر رضا عطاران و مریلا زارعی، بازیگرانی، چون کاظم سیاحی، هدی زین‌العابدین و علی مصفا در آن ایفای نقش کرده‌اند. «خواب» از جمله آثار متفاوت حاضر در جشنواره فجر امسال به شمار می‌رود که نمایش آن بدون حضور عوامل اصلی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین