کد خبر: ۱۰۳۸۱۰۰
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲

ماموریت غیرممکن برای اوسمار که ۳ بار در آن شکست خورد

امروز هم پرسپولیس می‌تواند با پیروزی به صدر جدول برسد.
ماموریت غیرممکن برای اوسمار که ۳ بار در آن شکست خورد
آفتاب‌‌نیوز :

از همان روزی که در پایان هفته هشتم وحید هاشمیان برکنار شد، پرسپولیسی‌ها منتظر صدرنشینی بودند. تیم هاشمیان در رتبه دوم جدول بود و نتایجش به هیچ عنوان برای تغییر سرمربی بهانه دسته منتقدان نمی‌داد، اما تنها با شعار رسیدن به صدر جدول او را کنار گذاشتند.

اوسمار ویرا که آمد، دور رفت یک مساوی و ۵ برد به دست آورد تا پرسپولیس را دوباره به همان رتبه دوم برگرداند! در پایان نیم فصل قرمز‌ها با ۲۸ امتیاز پشت سر سپاهان ۳۰ امتیازی دوم شدند و با روحیه بالا دور برگشت را با یک هدف شروع کردند، صدرنشینی!

اما با یک مرور به کارنامه اوسمار ویرا در دور برگشت مشخص می‌شود که مرد برزیلی بار‌ها فرصت انجام این ماموریت را داشته، اما در قدم آخر ناکام مانده است!

در شروع دور برگشت سپاهان با ملوان مساوی کرد و اگر پرسپولیس فجر سپاسی را در شیراز شکست می‌داد، در امتیاز ۳۱ برابر و به خاطر تفاضل گل صدرنشین می‌شد، اما ویرا ۲-۱ باخت! در هفته دوم دور برگشت پرسپولیس سپاهان را برد و به صدر جدول رفت. فاصله سه امتیازی دو تیم برطرف شد و در هفته سوم، در حالی که سپاهان دوباره مساوی کرده بود و پرسپولیس می‌توانست با پیروزی در صدر جدول ۲ امتیاز اختلاف ایجاد کند، اما به فولاد باخت و صدر جدول را هم از دست داد!

هفته چهارم چادر ملو را برد و در حالی که با ۳۴ امتیاز صدر نشین واقعی بود، دو امتیاز هدیه انضباطی به تراکتور و استقلال رسید و تراکتور به صدر جدول رفت! با ۳۵ امتیاز و قرمز‌ها دوباره منتظر نشستند. هفته پنجم -یعنی بازی قبل- در حالی که تراکتور باخته و استقلال سپاهان هم بردند و ۳۵ امتیازی شدند، پرسپولیس چه به خاطر نزدیک شدن این دو رقیب و چه به این دلیل که می‌توانست با پیروزی مقابل ملوان ۳۷ امتیازی شده و در صدر ۲ امتیاز با این سه تیم (استقلال سپاهان تراکتور) فاصله ایجاد کند، آمد تا ملوان را ببرد، اما باز هم باخت! 

و حالا در این هفته -یعنی هفته ششم دوره برگشت- سه نماینده ایران در آسیا مسابقه نخواهند داد و در همان امتیاز ۳۵ باقی می‌مانند. این یعنی اوسمار می‌تواند با کسب ۳ امتیاز بازی با گل گهر بالاخره ۳۷ امتیازی شده و صدر جدول را بگیرد. درست همان شرایطی که در بازی قبل داشت! حالا باید دید آیا می‌تواند یا اینکه باز هم ناکام خواهد شد؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین