پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۰۳۸۳۹۶
۱۳:۰۳
۱۴۰۴/۱۱/۲۷

اللهیار صیادمنش، بهترین بازیکن میدان

اللهیار صیادمنش، بهترین بازیکن میدان
اللهیار صیادمنش با گل و پاس گل مقابل رویال آنتورپ در بارش برف، عنوان بهترین بازیکن زمین را کسب کرد.
۱۳:۰۳
۱۴۰۴/۱۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،

در شبی که بارش برف سنگین بازی‌های ژوپیر لیگ بلژیک را تحت تأثیر قرار داد، اللهیار صیادمنش بیش از هر بازیکن دیگری درخشید. وینگر ایرانی وسترلو پس از هفته‌هایی کم‌رنگ از نظر آماری، در شرایط خاص توانست نمایش تعیین‌کننده‌ای ارائه دهد و عنوان بهترین بازیکن زمین دیدار مقابل رویال آنتورپ را به خود اختصاص دهد.

صفحه رسمی ژوپیر لیگ بلژیک پس از درخشش صیادمنش، که در این دیدار یک گل زیبا به ثمر رساند و یک پاس گل داد، تصویری از او در کنار تندیس قرمز رنگ بهترین بازیکن زمین منتشر کرد و نوشت: «جام بهترین بازیکن ژوپیلرلیگ کاملاً شایسته اوست!»

دیدار مقابل آنتورپ از همان دقایق ابتدایی تحت تأثیر بارش شدید برف قرار گرفت و کار را برای هر دو تیم دشوار کرد. با این حال، صیادمنش که برای شانزدهمین بازی متوالی در ترکیب اصلی وسترلو و در پست وینگر راست به میدان رفت، از یکی از معدود موقعیت‌های نیمه اول استفاده کرد و گل اول تیمش را به ثمر رساند.

در نیمه دوم و با وجود بهبود نسبی آنتورپ، باز هم صیادمنش نقش کلیدی داشت و پاس عمقی دقیق او زمینه‌ساز گل دوم وسترلو شد تا تاثیرگذاری‌اش کامل شود و شایسته عنوان بهترین بازیکن زمین باشد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
اللهیار صیادمنش
ارسال پیام
captcha