کد خبر: ۱۰۳۸۶۵۰
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰

واکنش غمناک عاطفه رضوی در چهلم جان‌باختگان حوادث اخیر کشور

عاطفه رضوی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون کشورمان با انتشار یک عکس و نوشته جدید در صفحه شخصی اش با لحنی عمیق و غمناک یاد و خاطره جان‌باختگان حوادث اخیر کشور را گرامی داشت.
واکنش غمناک عاطفه رضوی در چهلم جان‌باختگان حوادث اخیر کشور
آفتاب‌‌نیوز :

او با انتشار این عکس و دل نوشته چنین نوشت:

ما داغداریم…

هیچ کلامی تسلا نمی‌دهد!

آنچه این روز‌ها تجربه می‌کنیم بهت است و خشم و غم

این روز‌ها برای هم و با هم گریسته‌ایم باهم دویده‌ایم با هم از غم در سوگ رقصیده‌ایم ما با هم با هم بوده‌ایم.

این روز‌ها با خودم دعوایم می‌شود این روز‌ها با خدا بیشتر دعوا دارم با خودم از سر ناتوانی دارم که چرا آغوشی به وسعت تمام داغداران ندارم تا در آغوش بگیرم در این مصیبت. با خدا از سر تمرین ازلی و ابدیش که چرا؟! و چرا چرا چرا ما را ندید؟ و انقدر گفته‌ام که مفهوم چرا از دست رفته است مثل صبر، مثل خودداری.

ما ملت تابآوری هستیم صبور، بردبار و همین صبر کارمان را به اینجا کشاند که امروز داغدار بهترین هایمان باشد. حق جوانانمان این بوده و هست که زنده باشند و روز‌های خوش را ببینند. امیدوارم و می‌دانم می‌دانم که آن روز را می‌بینیم که سوگ هرگز تمام نمی‌شود و چیزی مثل قبل نمی‌شود.

خدا به این ملت صبر می‌دهد وقت خوشی و آرامش است.

خدایا دست بجنبان!

واکنش غمناک عاطفه رضوی به یاد جان‌باختگان حوادث اخیر کشور

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین