کد خبر: ۱۰۳۸۹۱۲
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵

زوج بریتانیایی زندانی در ایران به حکم حبس ابد محکوم شدند/ لندن واکنش داد

وزیر امور خارجه انگلیس در اظهاراتی مداخله‌جویانه به حکم حبس ابد زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد و گفت که لندن به تلاش خود برای آزادی آنها ادامه خواهد داد.
زوج بریتانیایی زندانی در ایران به حکم حبس ابد محکوم شدند/ لندن واکنش داد
آفتاب‌‌نیوز :

«ایوت کوپر» وزیر امورخارجه انگلیس امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای مداخله‌جویانه حکم ۱۰ سال حبس برای دو تبعه بریتانیایی بازداشت شده در ایران را «کاملاً غیرقابل توجیه» خواند.

کوپر گفت: «ما این پرونده را بی‌وقفه با دولت ایران پیگیری خواهیم کرد تا زمانی که کریگ و لیندسی فورمن به سلامت به کشور بازگردند و به خانواده خود بپیوندند.»

«کریگ» و «لیندسی فورمن» پس از آنکه ایران آنها را به جمع‌آوری اطلاعات در چندین نقطه از کشور متهم کرد، به دلیل جاسوسی مجرم شناخته شدند.

آنها که اوایل سال ۲۰۲۵ تحت عنوان گردشگر وارد ایران شده بودند، سپس در دادگاه به ۱۰ سال حبس محکوم شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین