۴ گل از ۵ گل برای خریدهای خارجی؛ چادر ملو رکورد زد و الگو شد!
در دنیای فوتبال مدرن بحث سهمیه بازیکنان خارجی معنا ندارد. میبینیم که بسیاری تیمهای اروپایی بدون بازیکن بومی در بسیاری بازیها به میدان میآیند و در لیگهای آسیایی هم قانون استفاده از سه بازیکن خارجی سالهاست از بین رفته است.
از جمله در لیگ برتر ما، اما همواره شاهد تعدد بازیکنان خارجی در تیمهای بزرگ و مدعی بودهایم که استطاعت مالی برای جذب بازیکنان خارجی را دارند. خارجیهایی که طبق قاعده فوتبال باید چند سر و گردن از نیروهای بومی بهتر باشند که البته این قاعده هم خیلی مواقع در تیمهای بزرگ ماه رعایت نشده است.
جمعه اول اسفند چادرملو در مصاف با گل گهر صدرنشین، از ۶ بازیکن خارجی در ترکیب اصلی ۱۱ نفره خود استفاده کرد؛ ادسون ماردن درون دروازه، ویتائو و سگاندو در خط دفاعی، اوتازو و تورس در خط میانی و بوبو در پیشانی خط حمله که به جز تورس، مابقی از ابتدای فصل بازیکنان اصلی سعید اخباری بودند.
اتفاق جالب، زدن چهار گل از پنج گل چادرملو به گل گهر توسط همین بازیکنان خارجی بود. به این ترتیب ثابت شد آنها کیفیت بالایی دارند و کار را برای تیم در میآورند. گل گهر گل اول این بازی را زد، اما روی سیمیسترا یا همان بوبو، با زدن هفتمین گل این فصل خود، همان نیمه اول بازی را به تساوی کشاند.
سپس نوبت دیگو تورس شد، خرید نیم فصل تیم اردکانی که بازی قبل مقابل پیکان، برای اولین بار در ترکیب اصلی این تیم قرار گرفت و دو پاس گل داده بود، دو بار متوالی در دقایق ۶۹ و ۷۶ دروازه گل گهر را باز کرد تا این بار در گلزنی دبل کرده باشد.
او تنها خرید خارجی زمستانی گل چادرملو نبود. مائورو سابایرو دیگر خرید خارجی این تیم در نیم فصل، دقیقه ۷۸ برای اولین بار به زمین آمد و گل پنجم بازی را در دقیقه چهارم وقتهای تلف شده مسابقه زد! یک کارنامه درخشان برای خارجیهای چادرملو و یک الگو برای مدیران و مربیان دیگر تیمها که با خریدهای درست خارجی، کارنامه خود را قوی کنند.