ماجرای غرقشدگی دختر جوان در دریاچه کیو
سید ابوذر موسوی، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد در خصوص خبری مبنی بر غرقشدن یک دختر قایقسوار در دریاچه کیو اظهار کرد: ساعت ۲۰:۱۷ دقیقه یکشنبه سوم اسفند، گزارشی مبنی بر وقوع احتمالی غرقشدگی در دریاچه کیو دریافت شد.
وی با اشاره به اعزام فوری تیمهای امداد و نجات به محل حادثه افزود: بر اساس اظهارات افراد حاضر در محل، این خانم قایقی را برای قایقسواری کرایه کرده بود، اما پس از مدتی، قایق بهصورت خالی به همراه کیف و مدارک شناسایی وی پیدا شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد با بیان اینکه تاکنون هیچ شاهدی وقوع غرقشدن را بهطور قطعی تأیید نکرده است، تصریح کرد: تیمهای غواص و امدادگر بلافاصله به محل اعزام شدند و عملیات جستوجو تا حدود ساعت یک بامداد در محدوده تردد قایقها ادامه داشت.
وی ادامه داد: اگرچه هیچکس صحنه غرقشدن این خانم را مشاهده نکرده، اما شواهد موجود از جمله کشف قایق خالی و مدارک وی، احتمال وقوع حادثه را تقویت میکند. در برخی موارد مشابه، در صورت وقوع خودکشی، امکان کشف پیکر طی روزهای آینده وجود دارد.
موسوی از هماهنگی با پلیس آگاهی برای بررسی مدارک و پیگیری روند قضایی خبر داد و گفت: طبق پیگیریهای انجامشده، این فرد تاکنون به منزل مراجعه نکرده و موضوع از سوی مراجع انتظامی و قضایی نیز در دست بررسی است.
وی با اشاره به دشواریهای عملیات غواصی در دریاچه کیو افزود: بهدلیل راکد بودن طولانیمدت آب، دید در عمق بسیار محدود است و روند جستوجو با کندی پیش میرود که بر پیچیدگی عملیات افزوده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری خرمآباد خاطرنشان کرد: عملیات جستوجو همچنان ادامه دارد و بهمحض دریافت اطلاعات تکمیلی، جزئیات از طریق مراجع رسمی اطلاعرسانی خواهد شد.