پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۱۴
کد خبر:۱۰۴۰۴۴۳
۰۶:۴۰
۱۴۰۴/۱۲/۱۰

پیش‌بینی قانون اساسی برای شرایط فقدان رهبر انقلاب

پیش‌بینی قانون اساسی برای شرایط فقدان رهبر انقلاب
مشاور و دستیار رهبری درباره نحوه مسئولیت‌ها در دوره انتقال پس از شهادت رهبر انقلاب توضیحاتی داد.
۰۶:۴۰
۱۴۰۴/۱۲/۱۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

مشاور و دستیار رهبری شهید انقلاب با اشاره به ظرفیت قانون اساسی برای طی‌کردن وضعیت فعلی، تاکید کرد: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی رئیس‌جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می‌گیرند.

محمد مخبر، مشاور و دستیار رهبری شهید انقلاب در گفت‌وگویی تلویزیونی در پاسخ به پرسشی درباره ظرفیت قانون اساسی در شرایط فعلی، اظهار کرد: براساس اصل ۱۱۱ قانون اساسی در چنین وضعیتی رئیس‌جمهوری، رئیس قوه قضائیه و یک عضو فقیه شورای نگهبان وضعیت انتقال را برعهده می‌گیرند که یا اکنون انجام شده یا به‌سرعت انجام می‌شود.

مطابق بخشی از اصل ۱۱۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تا هنگام معرفی رهبر، شورایی مرکب از رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه و یکی از فقهای شورای نگهبان به انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، همه وظایف رهبری را به طور موقت به عهده می‏‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha