کد خبر: ۱۰۴۰۷۱۷
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

ایسنا: اخباری درباره ترور نتانیاهو منتشر شد!

در حالی که در فیسبوک و پلتفرم ایکس خبرهای فوری از کشته شدن بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی همراه با ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش آن منتشر شد اما در ادامه مشخص شد که این خبرها نادرست بوده و تصاویر منتشر شده، جعلی هستند.
ایسنا: اخباری درباره ترور نتانیاهو منتشر شد!
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش صدی البلد، تاکنون نیز هیچ بیانیه رسمی درباره ترور نتانیاهو و زامیر در حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی منتشر نشده است.

ایسنا نوشت: اما از بامداد امروز دوشنبه رسانه‌های عبری گزارش دادند که یکی از موشک‌های ایران به نزدیکی محل نشست کابینه رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی اصابت کرد.

همچنین ارتش این رژیم اعلام کرد، با شلیک چند خمپاره و موشک از لبنان به پایگاه‌های این رژیم، آژیرهای هشدار در شمال اراضی اشغالی از جمله شهر قدس به صدا درآمدند و نیروهای ارتش آن در طول مرزهای شمالی به حالت آماده باش درآمدند.

به گزارش رسانه‌های عبری، دستکم ۶ موشک از لبنان به شمال اراضی اشغالی شلیک شدند و در ادامه صدای آتش سنگینی از غرب مرزهای لبنان شنیده شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین