پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۴۰۹۳۰
۱۳:۴۷
۱۴۰۴/۱۲/۱۲

وزارت اطلاعات: با مزدوران داخلی به مثابه سرباز اسرائیلی برخورد قاطع می‌شود

وزارت اطلاعات: با مزدوران داخلی به مثابه سرباز اسرائیلی برخورد قاطع می‌شود
«برغم تمامی تلاش‌های دشمن، با تدابیر و درایت امام شهیدمان، روند امور حاکمیتی و اجرایی و اقتدار نظامی و امنیتی کشور در فرایند‌های از پیش تعیین شده در حال انجام است.»
۱۳:۴۷
۱۴۰۴/۱۲/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

وزارت اطلاعات تاکید کرد: با معدود مزدوران داخلی که بدنبال ناامن سازی میهن اسلامی هستند به مثابه «سرباز اسرائیلی» برخورد قاطع می‌شود.

وزارت اطلاعات روز سه شنبه در اطلاعیه‌ای خطاب به مردم غیور، همیشه در صحنه و عزادار ایران، ضمن عرض تسلیت شهادت اسوه جهاد و تقوا امام خامنه‌ای (قدس الله نفسه الزکیه) اعلام کرد: برغم تمامی تلاش‌های دشمن، با تدابیر و درایت امام شهیدمان، روند امور حاکمیتی و اجرایی و اقتدار نظامی و امنیتی کشور در فرایند‌های از پیش تعیین شده در حال انجام است.

وزارت اطلاعات در ادامه تاکید کرد: با توجه به برنامه‌های دشمن آمریکایی صهیونی برای ناامن سازی میهن اسلامی از طریق معدود مزدوران داخلی، اطمینان می‌دهیم با این افراد به عنوان ((سرباز اسرائیلی)) برخورد قاطعانه صورت خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha