سیاسی » عمومی
کد خبر: ۱۰۴۱۶۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
سخنگوی قرارگاه خاتمالانبیا: به جمهوری آذربایجان اعلام میکنیم امنیت مردم خود و ایران را محافظت کند
سخنگوی قرارگاه خاتمالانبیا گفت: به جمهوری آذربایجان اعلام میکنیم برای پیشگیری از گسترش ناامنی در منطقه، صهیونیستها را از آن کشور خارج نموده و امنیت مردم خود و ایران اسلامی محافظت کند.
آفتابنیوز :
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا اعلام کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با تلاش همه جانبه با وجود درگیری گسترده در نبرد با متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی در منطقه سعی نموده است تا آسیبی به امنیت ملی و منافع کشورهای دوست، همسایه و مسلمان وارد نگردد.
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا گفت: به کشور همسایه ایران، جمهوری آذربایجان، به عنوان یک کشور مسلمان اعلام میکنیم برای پیشگیری از گسترش ناامنی در منطقه، صهیونیستها را از آن کشور خارج نموده و امنیت مردم خود و ایران اسلامی را به خطر نیندازند.
منبع: خبرگزاری مهر
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
تا وقتی خطری از جمهوری آذربایجان متوجه ایران نیست این شیوه به نظرم صحیح نیست امور داخلی کشورها به خودشان مربوطه و هشدار و اخطاری هم اگه هست باید خصوصی و دوستانه منتقل بشه و نه عمومی!
