پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۱۰۴۳۳۷۸
۱۷:۲۱
۱۴۰۵/۰۱/۰۱

پلیس: جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا ۱۵ فروردین ممنوع است

پلیس: جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا ۱۵ فروردین ممنوع است
مرکز اطلاع رسانی پلیس اعلام کرد: جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا ۱۵ فروردین ممنوع است.
۱۷:۲۱
۱۴۰۵/۰۱/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،

مرکز اطلاع سانی پلیس طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به شروع تعطیلات نوروزی و احتمال سفر بسیاری از هموطنان، به منظور پیشگیری از سرقت‌های احتمالی منازل این قبیل از شهروندان، هرگونه جابجایی اسباب و اثاثیه منزل تا روز ۱۵ فروردین ممنوع است.

در ادامه این اطلاعیه آمده است:

در صورت ضرورت بر انجام جابجایی، شهروندان می‌توانند با راهنمایی گشت‌های انتظامی، مجوز لازم از کلانتری محل را اخذ و سپس مبادرت به این امر نمایند، در غیر اینصورت، اقلام مکشوفه و افراد حامل، با لحاظ ظن سرقت و به منظور تعیین تکلیف، تا تاریخ اعلامی، در اختیار پلیس قرار خواهند گرفت.

در پایان این اطلاعیه به شهروندانی که قصد مسافرت دارند توصیه شده است، قبل از ترک منزل، ضمن روشن گذاشتن تعدادی از چراغ‌های کم مصرف روشنایی و استفاده از قفل‌های مطمئن درب‌های ورودی، از خالی بودن منزل از اعضای خانواده یا افراد مورد وثوق، کلانتری محل یا گشت‌های انتظامی را مطلع کنند.

 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
اسباب کشی پلیس
ارسال پیام
captcha