کد خبر: ۱۰۴۳۵۶۷
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۷

قوه قضائیه: امکان توقیف برخط دارایی عناصر همکار با دشمنان فراهم شد

مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اعلام کرد که امکان شناسایی و توقیف سریع و برخط دارایی‌های عناصر همکار با رژیم صهیونیستی و سایر کشور‌های متخاصم فراهم شده است.
قوه قضائیه: امکان توقیف برخط دارایی عناصر همکار با دشمنان فراهم شد
آفتاب‌‌نیوز :

در نتیجه اقدام فنی و راهبردی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سامانه هوشمند استعلامات مالی «سهام»، امکان شناسایی و توقیف سریع و برخط دارایی‌های عناصر همکار با رژیم صهیونیستی و سایر کشور‌های متخاصم فراهم شد.

این اقدام در راستای اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه و در چارچوب قانون تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی انجام گرفته است.

معاون امور سامانه‌های مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در تشریح جزئیات این قابلیت اظهار داشت: «با فعال‌سازی این امکان پیشرفته در سامانه سهام، شعب دادسرا‌ها و دادگاه‌های سراسر کشور اکنون قادرند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به‌صورت کاملاً برخط، اموال و دارایی‌های عناصر همکار با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم را شناسایی نموده و اقدامات لازم جهت توقیف آنها را بلافاصله اعمال کنند. این اقدام نه‌تنها سرعت و دقت اجرای عدالت را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد، بلکه نقش مؤثری در مقابله پیشگیرانه و قاطع با تهدیدات امنیتی و اقتصادی ناشی از همکاری با دشمنان خارجی ایفا خواهد کرد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین