فرار زندانیان از زندان چابهار واقعیت دارد؟
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار شایعات منتشر شده درباره فرار زندانیان از زندان این شهر را کاملاً کذب و بیاساس عنوان کرد.
آفتابنیوز :
علیرضا نورا، با تأکید بر این نکته که هرگونه گزارش درباره شورش زندانیان در زندان چابهار فاقد وجاهت حقیقت است، افزود: شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر شورش زندانیان و فرار آنها از زندان چابهار منتشر شد که این شایعه از اساس دروغ و بیپایه است.
وی با اشاره به اینکه مسوولان زندان چابهار تمام اقدامات لازم را برای تأمین امنیت و نظم داخل این مرکز اجرا میکنند، تصریح کرد: وضعیت در زندان چابهار کاملاً عادی و پایدار بوده و هیچگونه حادثه یا رخدادی که منجر به نگرانی شده باشد، اتفاق نیفتاده است.
فرماندار چابهار همچنین از شهروندان خواست تا پیش از انتشار هرگونه خبری در فضای مجازی، از صحت و سقم آن از مراجع رسمی استعلام کنند و از دستیاریهای گسترده شایعهپراکنی جلوگیری کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه