پایگاه خبری آفتاب
۲۰ /شهريور /۱۴۰۵
Friday 11 September 2026
کد خبر:۱۰۴۳۹۹۷
۱۱:۴۴
۱۴۰۵/۰۱/۰۹

عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد

عمان خواستار پایان جنگ و بازگشت به دیپلماسی شد
وزارت امور خارجه عمان روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای خواستار پایان جنگ و بازگشت به گفت‌و‌گو و دیپلماسی شد.
۱۱:۴۴
۱۴۰۵/۰۱/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،

به نقل از شبکه العربیه، وزارت امور خارجه عمان در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس، خواستار پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت‌و‌گو شد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه (عمان) تاکید می‌کند که هیچ طرفی مسئولیت حملات اخیر علیه سلطنت عمان را بر عهده نگرفته و مقامات ذیربط همچنان در حال بررسی منبع و انگیزه‌های واقعی این حملات هستند.»

این بیانیه افزود: «سلطنت عمان در حالی که جنگ جاری و همه اقدامات خشونت‌آمیز و حملات نظامی علیه همه کشور‌های منطقه را محکوم می‌کند، همچنان به اصول ثابت خود مبنی بر سیاست بی‌طرفی فعال پایبند و خواستار برقراری صلح، امنیت و ثبات برای همه کشور‌های منطقه، پایان جنگ جاری و بازگشت به گفت‌و‌گو و دیپلماسی برای رسیدگی به ریشه‌های مسائل و درگیری فعلی در منطقه به منظور حفظ بنیان‌ها، رفاه و امنیت ملت‌های آن است.»

 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha