کد خبر: ۱۰۴۴۷۰۱
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۹

آتش‌سوزی در تاسیسات بپکو بحرین پس از حمله پهپادی

یکی از مخازن شرکت نفت و گاز بپکو در بحرین صبح امروز پس از حمله پهپادی دچار آتش‌سوزی شد.
آتش‌سوزی در تاسیسات بپکو بحرین پس از حمله پهپادی
آفتاب‌‌نیوز :

گزارش خبرگزاری بحرین حاکی است آتش‌سوزی در یکی از تأسیسات متعلق به شرکت نفت و گاز بپکو Bahrain Petroleum Company در بحرین پس از حمله منتسب به ایران منتشر شده است. 

یکی از مخازن ذخیره‌سازی این مجتمع انرژی در اثر حمله امروز دچار آتش‌سوزی شده و نیرو‌های امدادی برای مهار آن اعزام شدند. در همین حال گزارش رسمی از تلفات انسانی منتشر نشده است.

بپکو یکی از بزرگ‌ترین و کلیدی‌ترین شرکت‌های انرژی بحرین و پایه اصلی صنایع نفت و گاز این کشور محسوب می‌شود. این شرکت پالایشگاه و تأسیسات ذخیره‌سازی گسترده‌ایی دارد و تأمین‌کننده بخش مهمی از نفت خام و فرآورده‌های نفتی برای بازار‌های داخلی و بین‌المللی است.

پالایشگاه و مخازن بپکو در جزیره سیترا (Sitra) و منطقه المعامیر در جنوب منامه، پایتخت بحرین واقع شده‌اند و نقش مهمی در صادرات انرژی منطقه دارند. حمله‌ها به این زیرساخت‌ها می‌تواند تاثیر مستقیمی بر عرضه نفت و فرآورده‌ها و بازار‌های جهانی انرژی داشته باشد.

پیش‌تر در اوایل مارس ۲۰۲۶ نیز پالایشگاه اصلی بپکو در منطقه «المعامیر» هدف حملات موشکی و پهپادی منتسب به ایران قرار گرفت که منجر به آتش‌سوزی در تاسیسات انرژی بحرین شد و شرکت مجبور به اعلام فورس ماژور در صادرات و عملیات خود شد؛ اقدامی که نشان‌دهنده عمق تاثیر این حملات بر زنجیره‌های تولید و عرضه انرژی منطقه بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین