پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۱۱:۱۴
کد خبر:۱۰۴۵۶۹۶
۱۲:۰۷
۱۴۰۵/۰۱/۲۴
در واکنش به تهدید محاصره تنگه هرمز

رضایی: ترامپ گفته محاصره دریایی ایران را شروع می‌کند بلوف‌زنی است/ شاید کارت‌های دیگرمان را رو کنیم

رضایی: ترامپ گفته محاصره دریایی ایران را شروع می‌کند بلوف‌زنی است/ شاید کارت‌های دیگرمان را رو کنیم
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه محاصره دریایی بلوف است، گفت: اگر می‌خواهید شرایط بهتر شود، به ایرانی‌ها احترام بگذارید، شکست‌تان را بپذیرید و آنچه در جنگ به دست نیاورده‌اید را در میز مذاکره طلب نکنید.
۱۲:۰۷
۱۴۰۵/۰۱/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

ابراهیم رضایی در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به تهدید ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز نوشت: ‌«اینکه ترامپ گفته محاصره دریایی ایران را شروع می‌کند بلوف‌زنی است تا واقعیت چون عملیات جنگی محسوب شده و ما پاسخ خواهیم داد و وضعیت فعلی که در آن افتاده را پیچیده‌تر کرده و بازاری که از آن خشمگین است را متلاطم‌تر می‌کند و هم ما شاید کارت‌های دیگرمان را که در بازی استفاده نکرده‌ایم را رو کنیم.

‌اگر می‌خواهید شرایط بهتر شود، به ایرانی‌ها احترام بگذارید، شکست‌تان را بپذیرید و آنچه در جنگ به دست نیاورده‌اید را در میز مذاکره طلب نکنید.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha