کد خبر: ۱۰۴۶۸۰۶
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۶

سازمان ملل: جهان باید شاهد آزادی دریانوری در تنگه هرمز باشد

سخنگوی سازمان ملل متحد در پی بسته بودن تنگه هرمز گفت: جهان باید شاهد از سرگیری آزادی دریانوردی در تنگه هرمز باشد.
سازمان ملل: جهان باید شاهد آزادی دریانوری در تنگه هرمز باشد
آفتاب‌‌نیوز :

«استفان دوجاریک» روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: ما از زمانی که آزادی دریانوردی در خلیج فارس و در تنگه هرمز، متوقف شد، خواستار احیای آزادی دریانوردی در این منطقه و شاهد فراز و نشیب‌هایی بوده‌ایم. جهان باید شاهد از سرگیری آزادی دریانوردی در تنگه هرمز باشد.

سخنگوی سازمان ملل افزود: هدف ما این نیست که یک سیستم سازمان ملل متحد برقرار باشد. هدف ما این است که تنگه هرمز به طور کامل بازگشایی شود؛ تا همه به تعهدات خود برای اطمینان از آزادی ناوبری در این آبراه‌های بین‌المللی احترام بگذارند.

دوجاریک تصریح کرد: کشتی‌ها باید بتوانند وارد شوند و کشتی‌ها باید بتوانند خارج شوند. این‌که چنین چیزی در حال حاضر ممکن نیست، همین حالا هم تاثیر بزرگی در سراسر جهان گذاشته است.

وی افزود: همه ما آن را احساس می‌کنیم از افزایش قیمت انرژی تا قیمت کود و انرژی در سریلانکا و بسیاری از کشورهای دیگر.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: اما واضح است که اگر بازگشایی ممکن نباشد، ما می‌خواهیم سازوکاری وجود داشته باشد تا بتواند اثرات منفی این بسته بودن را کاهش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین