پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۱:۲۹
کد خبر:۱۰۴۹۰۹۴
۱۸:۱۴
۱۴۰۵/۰۲/۲۶

انفجار‌های کنترل‌شده مهمات در دالاهو

انفجار‌های کنترل‌شده مهمات در دالاهو
فرماندار دالاهو از انجام انفجار‌های کنترل‌شده برای امحای مهمات باقی‌مانده از حملات هوایی جنگ در اطراف این شهرستان خبر داد و تأکید کرد این عملیات هیچ خطری برای مردم ندارد.
۱۸:۱۴
۱۴۰۵/۰۲/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب،

علی میرزا سلیمی، فرماندار دالاهو، امروز شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ در جنع خبرنگاران اظهار کرد: امروز تیم‌های تخصصی تشخیص و خنثی‌سازی مهمات در اطراف این شهرستان اقدام به امحای مهمات باقی‌مانده از حملات هوایی جنگ تحمیلی سوم خواهند کرد.

وی افزود: این عملیات به‌صورت انفجار‌های کنترل‌شده انجام می‌شود و ممکن است صدای انفجار در برخی نقاط منطقه شنیده شود.

فرماندار دالاهو با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه خطری متوجه اهالی شهرستان نیست، گفت: این عملیات با رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی و تحت نظارت کارشناسان انجام می‌شود.

سلیمی از مردم خواست در صورت شنیدن صدای انفجار دچار نگرانی نشوند و از تجمع در محل استقرار تیم‌های خنثی‌سازی خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان در آرامش و امنیت کامل قرار دارد و شهروندان اخبار و اطلاعات را تنها از منابع رسمی پیگیری کنند.

شهرستان دالاهو در غرب استان کرمانشاه قرار دارد و بیش از ۴۵ هزار نفر جمعیت دارد.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
دالاهو انفجار جنگ
ارسال پیام
captcha