پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۰۴۹۷۷۵
۱۱:۴۳
۱۴۰۵/۰۳/۰۲

شیر گران شد، ماست بندی‌ها گران‌تر می‌فروشند!

شیر گران شد، ماست بندی‌ها گران‌تر می‌فروشند!
ماست بندی‌ها در غیاب سیستم نظارت شیر خام را ۵۰ درصد گرانتر از نرخ مصوب می‌فروشند این در حالی است که سرانه مصرف شیر بین مردم ایران یک سوم میانگین جهانی رسیده است.
۱۱:۴۳
۱۴۰۵/۰۳/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز،

گزارش میدانی از ماست بندی‌های منطقه ۱۹ نشان می‌دهد که آنها شیر خام را کیلویی ۹۰ هزار تومان می‌فروشند.

این در حالی است که کارگروه امنیت غذایی هفته گذشته  شیر خام را ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان درب دامداری تعیین کرد.

بنابراین ماست بندی‌ها هر کیلو شیر خام را ۵۰ درصد از نرخ مصوب گرانتر می‌فروشند.

ماست بندی‌ها توسط سه ارگان باید نظارت شود، وزارت بهداشت،‌ وزارت صمت مجوزها و قیمت‌ و سازمان دامپزشکی سلامت شیر خام را باید نظارت کند.

ماست بندی‌ها می‌گویند کرایه حمل از دامداری و کرایه مغازه می‌پردازند اما کسی تا حالا اینها را آنالیز نکرده که این هزینه‌ها چه سهمی از گرانفروشی ۵۰ درصدی دارد.

بررسی میدانی از ۱۰ ماست بندی در منطقه ۱۹ تهران حاکی است که در سه ماه اخیر حتی یک مورد مراجعه بازرسی‌های قیمت و بهداشت به آنها وجود نداشته است و آنها خودشان قیمت‌ها را تعیین می‌کنند. 

سیستم نظارت بر قیمت‌ مواد غذایی در وزارت صمت،‌ وزارت جهاد،‌ سازمان تعزیرات حکومتی مستقر و وظایف آنها نظارت بر قیمت‌ است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
شیر شیر خام ماست
ارسال پیام
captcha